Ha kölcsönadom a kocsim valakinek mindemellett kölcsönadási szerződést írunk, és ez idő alatt büntetésre tesz szert az illető, kit terhel a bírság?
Valószínű hogy rajtad fogják behajtani az nekik a legegyszerűbb,utána leverheted az illetőn.
Nem akarja kifizetni akinek odaadtad?
"Nem akarja kifizetni akinek odaadtad?"
Nincs jelentősége mit akar, mert át tudják váltani közmunkára is vagy szabadságvesztésre. Lényeg hogy a kérdezőt felelősség emiatt nem terheli.
Ha betudod bizonyítani hogy nem te vezeted az autót, illetve ha beismeri az illető hogy ő vezetett nem te, akkor természetesen nem neked kell a bírságot kifizetni
Ezért is kell kétzser is meggondolni kinek adjuk kölcsön az autónkat...
Épp ellenkezőleg, nem én adtam, hanem nekem adták kölcsön a kocsit és nem szereztem büntetést (még :D), illetve szerződés sincs mert ennél több a bizalmunk egymás felé, csupán megfordult a fejemben hogy ilyenkor mi a szitu.
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!