A tulaj ezt velem fizettetik ki szerintetek?
Figyelt kérdés
Észrevettem hogy a fürdőszoba ajtaján a zsanér kifelé töri az ajtót... Na most.. eddig nem is néztem oda a 3 hónapban hogy volt e valami baj... Pár napja vettem észre.. viszont. az ajtó nyitás irányába volt egy súlymérő amihez rendszeresen Kicsit neki csapódott ( erről nem kell tudni a tulajnak) és szerintem ez okozott problémát na most az a kérdés hogy ezt hogyan adjam be a tulajnak? Valami tipp?szept. 11. 00:26
1/2 SZTANN válasza:
Ha még nem végzetes a rongálás, akkor próbáld valahogy helyrehozni, kijavítani, lefesteni - és persze ezután jobban figyelni. Ha nagyobb a hiba, akkor sajnos nyilvánvaló, hogy te okoztad, ezt a tulaj tudni fogja, ne is próbáld kidumálni. És sajnos kifizetteti. Ha normálisan beszélitek meg, akkor talán nem fog átverni, és háromszoros árat felszámolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!