Albérlet Ingatlanközvetítő által?
Figyelt kérdés
A mai napon találtam egy kiadó albérletet Csepelen. Felhívtam és ingatlanközvetítőként mutatkozott be. Azt mondta a tulaj adatait csak egy egyszeri regisztrációs díj ellenében adhatja ki ami 10.900Ft. Ezt lehet személyesen az irodájukban vagy átutalással is fizetni.
Albérlet Neked Lakj Okosan a nevük. Rákerestem és van weboldalul is.
Az lenne a kérdésem szerintetek ez valós lehet vagy csak kamu.
Sok hirdetésük van Jófogáson de mind kép nélkül.
szept. 9. 15:01
2/7 anonim válasza:
Előzőhöz annyit, hogy nincs rá garancia, hogy ki is veheted a lakást, vagy hogy egyáltalán megtetszik.. ez így teljsen kifordított logika. Normálisan a tulaj fizet az ingatlanosnak ha hoz neki bérlőt.
3/7 anonim válasza:
Én megmondanám neki, hogy nem kellenek a tulaj adatai, csak ki akarom bérelni az ingatlant. Ha így is regisztrációs díjat kér, akkor hazudik a nyomorult, nincs semmiféle konkrét lakás, csak elküldözgetik neked a netről leszedett hirdetéseket, amiket te magadtól is meg tudsz nézni.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítést ez valóban kamu lehet. Már ott gyanús lett mikor mondta telefonban hogy utalással is rendezhetem a díjjat.
Budapest Teréz körút 21. alatt van állítólag az irodájuk.
szept. 9. 15:28
5/7 anonim válasza:
Tanácsom, hogy ingatlanost mindenképp kerülj el, bármilyen ügyről is van szó. Olyanok mint a hiénák, nyomulnak, hazudoznak, mellébeszélnek. AZ a legtisztább, ha magával a tulajjal bonyolítod a dolgokat és nem leszel átverés áldozata.
7/7 anonim válasza:
Kifizeted, aztán azt mondják már ki van adva, de van egy másik, fizess arra, … ödögi kör. Én biztos nem fizetnék. Átbasz@s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!