Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Van itt olyan aki NEM KISÁLLAT...

Van itt olyan aki NEM KISÁLLATBARÁT albiba vitt macskát és lebukott,illetve nem bukott le és élt így evekig? Szabad ezt bevállalni? Budapesten

Figyelt kérdés

szept. 5. 20:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sunyiba nem csináld, lehet, hogy nem buknál le, de nem éri meg a stresszt...Ahol nem zárkóznak el a hirdetésben a kisállattól, és nincs megemlítve, kérdezz rá nyugodtan. Én is így költöztem nem direkt kisállatbarátnak hirdetett lakásba macskával. Semmi gond azóta sem.
szept. 9. 15:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Én biztos nem vinnék állatot. Ha nem kifejezetten állattiltott a lakás, egy kérdést megér. Lehet hogy megengedik.

De sunyiban biztos nem vinnék állatot.

szept. 9. 15:56
 13/14 anonim ***** válasza:
12-es igazad van, de a "biztos nem vinnék állatot" részt nem értem... Hamár megvan (pláne évek óta) hová tegye? Rengeteg menhely, be sem veszi, egyrészt mert tele vannak, másrészt mert a "költöznöm kell" nem kifogás, oldd meg...Aztán még meg is köpködnek mekkora sz.rszemét vagy mert nem a kisállat a mindened. Normális gazdit találni mondjuk egy nem fancy törzskönyves cicának/kutyának kb. a nullával egyenlő (még annak is ha elmúlt 5 éves). Dobja ki az utcára, vagy adja le a sintértelepen?
szept. 9. 17:06
 14/14 anonim válasza:
13-as, nem én vagyok a 12es, de én úgy gondolom, hogy biztos nem vinnék, de más albit keresnék. Vagyis ez is egy jó opció
szept. 9. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!