Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Van itt olyan aki NEM KISÁLLAT...

Van itt olyan aki NEM KISÁLLATBARÁT albiba vitt macskát és lebukott,illetve nem bukott le és élt így evekig? Szabad ezt bevállalni? Budapesten

Figyelt kérdés

szept. 5. 20:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Már megírtuk hogy ezt felejtsd el. Akarsz te bíróságra járni?
szept. 5. 21:08
 2/14 anonim válasza:
100%
Egyik barátnőm ezt csinálta, csak hozzá a tulaj nem járt fel. Egyetlen egyszer volt de akkor tudták és hazavitték a macskát vidékre. De attól nagyon rizikós
szept. 5. 21:26
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is barátomék csinálták ezt. Az alattuk lakó öregasszony sejtett valamit, be is panaszolta őket, hogy ő lépteket hal a feje fölül meg macskanyávogást. A tulaj amúgy se hitt az öreglánynak, de le is tagadták előtte, hogy lenne macska. Egyszer kiszökött a cica, akkor idegesek voltak, hogy nehogy meglássa valaki... Összességében nem buktak le, de mindig stresszben voltak a macska miatt.
szept. 5. 22:37
 4/14 anonim ***** válasza:
42%

Sokáig ingatlanoztam. Tippjeim.

- NE magánszemélytől bérelj közvetlen, hanem olyantól, aki ingatlanost bízott meg. Sok külföldön melózó így csinálja, mert nem akar itt szórakozni a bérlőkkel.

- Azonnal zárcsere!

- Üres szekrény, ahová bármikor bezárhatod a macskát, ha jön a tulaj!

Amit az első ír baromság, senki nem fog perelni, csak kiraknak, és megtartják a kauciót.

Amúgy meg a pénz beszél, dobj be +havi 10-et, vagy 1+ havi kauciót a macskáért!

szept. 5. 22:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, titokban nem csináltam ilyet. Viszont elég sok albérletet felhívtam, ahol nem volt beleírva hirdetésbe, hogy jöhet-e háziállat. Elmondtam, hogy egy cica is lenne, szinte mindenki beleegyezett.
szept. 5. 23:06
 6/14 anonim ***** válasza:
20%
5. Ha nincs kiírva, hogy tilos, és az épület házirendje sem tiltja, akkor meg sem említeném bérlőként.
szept. 5. 23:24
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

Én olyan helyre költöztem, ahol nem volt megemlítve a kisállattartás. Mondtam a tulajnak, hogy macskával költöznék. Mondta, hogy én jöhetek, a macska nem. Mondtam, jó, akkor én sem jövök nyilván, tárgytalan. Erre mondta, hogy várjak, akkor mégis jöhet a macska. Úgyhogy kivettem, 7 évig laktunk ott.

Szóval inkább kérdezz rá, beszéljétek meg, de ne titkold el, az nem lesz jó.

szept. 6. 08:56
 8/14 A kérdező kommentje:

4 es

A zárat én önkényesen kicserelhetem?

Megtehetem berlokent a tulaj tudta nelkul?

En is gondoltam erre amugy

szept. 7. 23:30
 9/14 A kérdező kommentje:
Amugy már megemlíteni sem merem ha felhivok egy tulajt vagy ingatlanost mert ha nemet mond es megis kivszem gyanús leszek neki es anyaksmra jar majd
szept. 7. 23:33
 10/14 A kérdező kommentje:
1 es sosem kerdeztem még ilyet
szept. 7. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!