Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Bérlők, ti eddig milyen...

Bérlők, ti eddig milyen károkat okoztatok az albérletben?

Figyelt kérdés

aug. 19. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csepegett a mobilklima es nem ontottem ki a talat idoben. Tulcsordult es felazott a parketta. Azota hullamos
aug. 19. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Főbérlő megengedte, hogy kimeszeljek, közben a létra eldőlt és kitörte az ablakot :D

Nem voltam boldog, ugrott is a kaucióm, de még rá is kellett fizetnem mégegyszer annyit.

aug. 19. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Exem kést állított a falba.
aug. 19. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem én voltam hanem rokonom: tüzet okozott a teraszon és a tűz miatt megsérült a külső hőszigetelés, a tető pár gerendája ami ott volt az kicsit bekormolódott és a sok füst befelé ment a lakásba, mert egy műanyag bútor gyulladt meg. A füst és korom pedig bent alaposan belepte a falakat.

Ebből jelentősen költség az a pár nm külső szigetelés cseréje volt, mert azt utána a fal egészének festésével kellett befejezni. Belül egy lemosás után elég volt átfesteni a falakat.

A teraszon az asztalkán nem nyomta el rendesen a hamutartóban a cigarettáját és a szél beleborította a parázsló cigit a műanyag+szivacsos ülőkébe, ami a melegben be is gyulladt. Ezért sem kell cigizni. csak árt.

aug. 19. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk fordítva volt, mi voltunk a főbérlők. 1x adtuk csak ki a házrészt albérletbe, de amit az a család művelt, soha többé! Ismerős ajánlotta Őket (persze Ő sem tudta, hogy milyenek valójában), ezért voltunk olyan jófejek, hogy nem kértünk kauciót, rá is b#sztunk!

• 1 kivétellel minden hónapban fel kellett szólítani Őket a lakbérért, aztán vagy pár nap késés, vagy fél hónap, valamikor meg nem is tudtak fizetni!

• tél volt, hideg, okés, na de akkor is 35-40 fokra feltekerni a fűtést...

• a fotel lábai/görgői kiszakítva, és bedobálva a sarokba

• a TV távirányítója alkatrészekre szétszedve

• az ágy mentén a fal végigragasztva rágóval

• a tűzhelyen “centi vastagon” állt az odaégett olaj

• a zuhanyajtó fém vezetősínje 180 fokkal befelé megcsavarodva

Mire mindent megcsináltunk + a gázszámla, nemhogy hasznunk nem lett utánuk, inkább még 70 ezer Ft kárunk! Jó, persze lehet mondani, hogy “kellett volna a kaució”, na de normális dolog az, hogy egy család ilyen vandál legyen és tudatosan károkat okozzon??!

aug. 20. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:

A falat fröccsentettem le, általában főzés közben paprikás olajjal, de egyszer a szőnyegen ülve boroztunk a barátnőmmel, kimentem pisilni, visszaérve nem néztem a lábam elé és úgy felrúgtam a poharam, hogy a falra is ment belőle. Vörösbor volt nyilván. Tulajnak szóltam, hogy mi történt, azt mondta, hogy ha kifestek magam után, mielőtt kiköltöznék, akkor rendben vagyunk, ha nem, akkor hív festőt ő és majd elszámolunk. Kifestettem én, amúgy se lett volna kedvem még hónapokig nézegetni az alternatív művészetet a nappali falán.

Kádból kilépve megcsúsztam, sikeresen megkapaszkodtam a fürdőszoba tükrében a tenyerem élével, ami így ripityára tört. Tulajjal egyeztetve vettem a helyére egy nagyon hasonlót, pont ugyanaz már nem volt.

aug. 27. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!