Kinek a költsége, ha az eldugult klíma miatt visszafolyt a víz és emiatt szerelőt kellet hívni és látszik a nyom a falon?
Figyelt kérdés
Én azt mondtam a tulajdonosnak mivel erről nem tehet senki (darazsak fészeketek a kültéri egységbe), ezért fizessük felesbe a javítást. Szerinte ez csak és kizárólag az én költségem. A kültéri egység az ablak alatt van egy tásasházban, nyilván nem én telepítettem oda ahová, és nem hajolgatok ki naponta nézegetni a tizedikről...Évente átnéztem klímással a probléma egyik pillanatról a másikra alakult ki.júl. 15. 13:49
11/12 anonim válasza:
A tulajé a költség.. Ugyanez a szitu akkor is ha pl egy radiátor kilyukad, és eláztatja a parkettát bútorokat, no meg az alsó szomszédokat is. A radiátor is kilyukadhat bármikor, ha van fűtés ha nincs, hiszen mindig fel van töltve vízzel a rendszer.
12/12 anonim válasza:
Nyilván a tulaj költsége. Nem tudom elképzelni azt a kifacsart logikát, ami szerint ez a bérlőé, de még azt sem, hogy ezt felezni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!