Albérlet keresek amivel szerintem nincs is semmi probléma.Viszont ki vagyok akadva,hogy 90 %-ban diákoknak szeretik kiadni a szobákat,lakásokat. Miért van ez?
Egyáltalán nem 90%-ban diákoknak szeretik kiadni. A diákoknál előfordul, hogy buliznak, maghívnak másokat is, hangosak, zavarják a szomszédokat és nem is biztos, hogy tudják fizetni az albérletet.
Egy férfi elég valószínűtlen, hogy "lebabázik" a lakásba... Szóval ez sem igaz, hogy ez indok lenne amiért egy férfinak vagy egy egyedülálló nőnek nem adják ki. Ráadásul semmi összefüggés a kirakás nehézsége és a baba megléte között. Nincs olyan jogszabály, hogy akinek gyerek van és nem fizeti a bérleti díjat az nem lehet kirakni. Egyedülálló, gyerekes vagy diák, ugyanazok a törvények, jogszabályok vonatkoznak rájuk és a bérbeadóra is. Egyiket se könnyebb vagy nehezebb kirakni.
Röviden: még ha te ezt is tapasztaltad, nem a diákokat preferálják a bérbeadók.
Azért mert több pénzt be lehet hajtani rajtuk.
Biztos háttér,apuci anyuci fizeti a lakbért helyettük.
1,5-szobas lakásokban 5 egyetemistát elszállásolnak.
5-ös: ezt írta a 4-es, válasz a kérdésedre,legalább figyelmesen olvasd el:
"egy baba vagy kisgyerek hihetetlenül le tudja amortizálni a lakást"
4. "de ha aláírok egy évre, akkor nem bonthatok szerződést út közben csak mert becsúszott egy gyerek".
Miért határozott időre írsz alá ha ettől félsz? Határozatlan időnél akkor mondasz fel indok nélkül, amikor akarsz. De még ha valamiért évente szeretsz hosszabbítgatni és nem akarsz gyereket a lakásba, akkor is megteheted, hogy nem hosszabbítod meg ha babát várnak vagy ha megszületik a baba. Kíváncsi vagyok, hogy egy néhány hónapos baba ami alszik, eszik meg sír hogyan amortizálja le a lakást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!