Hamarosan elköltözök otthonról és az albérlettel kapcsolatban van pár kérdésem.Jobb az albérlet, mint a saját lakás,ingatlan? Mik az előnyei és hátrányai?Van olyan,hogy valaki több ( pl 5 + ) - éven át ugyanabban az albérletben lakik?
Figyelt kérdés
jún. 5. 14:03
11/12 anonim válasza:
Pontositok: konkretan a hazban laktam eveken at, majd alberletbe koltoztem, es ugy is megerte.
12/12 anonim válasza:
8, 9.: Ebből látszik, hogy pénzügyi analfabéták vagytok!
A hangsúly a befektetésen van, néhány évente mikrót cserélni, venni egy új cipős-szekrényt nem egy nagy összeg a lakások árnövekedéséhez képest.
10: lehet hogy kamu gyanúsan hangzik. Általában azoknak, akik nem látnak túl a saját minimálbérük, és nehezen kigürizett OTP hiteleken.
Igazából nem értem mi ebben a nehezen elvihető. MINEK fizessem ÉN a kamatot, ha kifizeti helyettem más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!