Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyire gyakori az egy férfi...

Mennyire gyakori az egy férfi és egy nő közötti lakótársi viszony?

Figyelt kérdés

2024. jún. 3. 16:46
 1/8 A kérdező kommentje:
Tehát, hogy nem egy párként bérlik a lakást.
2024. jún. 3. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ritka. Miért?
2024. jún. 3. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Magyarországon ritka, mert a sok hülye nem tudja elképzelni/elhinni, hogy csak lakótársak, fejlettebb országokban teljesen természetes, senki nem foglalkozik vele, nem másabb, mint ha két nö vagy két férfi élne egy lakásban.
2024. jún. 3. 16:53
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Elhidegült házastársak között elég gyakori :) Idegenek között bezzeg ritka. De ennyiből nem fogod megtudni, hogy mi van a kiszemelted és a lakótársa között...
2024. jún. 3. 23:23
 5/8 Senior Séf ***** válasza:
41%

"fejlettebb országokban teljesen természetes, "

Ja. Főleg, ha az egyiküknek másféllel kezdődik a személyi száma.

2024. jún. 4. 15:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
1 évig éltem egy albérletben 2 sráccal. Király volt (akkor voltam 22).
2024. jún. 4. 18:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

5-ös: én (nöként) egyetemista koromban meg munkakezdöként több évig éltem különbözö lakótársakkal, férfiakkal is, nökkel is, semmi különbség nem volt közöttük.

Nem mindenki annyira egycsatornás agyilag, mint te, senkinek eszébe sem jutott belelátni többet vagy mást, mint lakótársi kapcsolatot.

2024. jún. 4. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ritka.

A legtobb ferfit nem zavarna egy no lakotars de a noket igen, kivetel ha mar ismerik a ferfit valahonnan. Tehat hirdetesben ha valaki lakotarsat keres akkor a nok csak no lakotarsat keresnek.

2024. jún. 5. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!