Mire figyeljek oda, ha szuterén lakást vennék ki albérlőként?
Rezsi attól is függ vizesedik-e.
Elsődleges szempont milyen az ablaka, be tudnak-e szrni rajta az utcáról.
Arra ügyelj, hogy ne vedd ki.
Vizesedik, penészedik, ez egészségügyi gondokat okoz rövidebb távon is és a bútoraidat, ruháidat tönkreteszi.
Nyomasztó, hideg, sötét.
Út mentén bejön a mocsok és tényleg simán be is hugyoznak hozzád.
Nyilván ha más megoldás nincs, akkor ez van. De inkább kicsit többet fizess élhetőbb lakásért.
Ne vedd ki. Tényleg. Nem éri meg.
Én is azt mondtam, hogy mi bajuk másoknak a szuterénnel, a miénknek nagy ablakai voltak, kertre nyílt, stb., csodaszép lakásnak gondoltam
Aha... ÁLLANDÓAN hideg volt (pedig én aztán nem vagyok fázós, idén nyár óta még egyszer se fűtöttünk), vizesedett, dohosodott, penészedett, a bútoraink fele kuka... pedig volt nagyméretű páraelszívónk, naponta literjével öntögettük ki télen. Mivel udvarra nyílt, ezért a csövik nem, de a kóbor macskák folyton körbehugyozták, a kotnyeles szomszéd ott élt társadalmi életet, esős időben elleptek a kertben lakó hangyák... soroljam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!