Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Költöznétek szuterén bérletbe?

Költöznétek szuterén bérletbe?

Figyelt kérdés

Az ingatlan tulajdonságai:

- 30 m2

- Teljes értékű konyha

- Gardrób

- Kádas furdőszoba + WC

- Nagyobb nappali/alvórész

- XI. kerület, Műegyetemtől 5 perc séta

- Szuterén

- 100k + rezsi

Számomra tökéletes volna, az egyetememtől 15 percre van gyalog, lakótársam munkahelyétől 18 perc BKK-val. Belsőleg tiszta, rendben tartott, karbantarott (közepes állapotú). Egyetlen hátránya, hogy szuterén és egy folyosóról nyílik maga a lakás. Személyesen nem néztem még meg, a napokban fogom, azonban kíváncsi vagyok mit gondolnak mások vele kapcsolatban (leginkább a szuterén mivolta miatt, mivel ilyen helyen még nem laktam). Ablakai az oda vezető folyosóra nyílnak, amiben pedig reménykedem, hogy az tiszta, jól kiépített és nem dohos egyáltalán (belül nem az). Ha ez felmerülne, akkor nem lesz odaköltözés.

2023. ápr. 27. 17:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy az ablaka? Van természetes megvilágítása? Ha igen, akkor kényszermegoldásként kiválónak találom.
2023. ápr. 27. 18:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Az ablakai (1 db konyhában, 1 db nappaliban) nagyok, azonban a természetes fényre nem tenném le a nagyesküt. Tudtommal az oda vezető folyosóra nyílnak. (hogy oda mennyi természetes fény megy be, nem tudom).
2023. ápr. 27. 18:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem a napsütésre gondoltam, hanem olyan estre, amikor a fény egy adott helyiségbe nem egy másik helyiségből (esetleg folyosóról) érkezik. Úgy látom, hogy közvetlenül az utcáról, udvarról kapnak fényt a helyiségek. Akkor vedd ki. A fürdőszoba megvilágítása nem lényeges, hiszen rövid ideig használod és nem órákon át.
2023. ápr. 27. 18:35
 4/13 A kérdező kommentje:
Remélem igazad lesz a megvilágítást illetően. Nekem fontosak a növények és a természet közelsége, de majd kompenzál, hogy a kertészeti egyetemre járok (illetve venni fogok néhány növény nevelő LED lámpát). Ha szellőzés, jó én baromi elégedett leszek!
2023. ápr. 27. 18:40
 5/13 A kérdező kommentje:
*rossz helyre került a vessző
2023. ápr. 27. 18:40
 6/13 anonim ***** válasza:
40%

és te egyetemre jársz? és felteszel egy ilyen kérdést?

ha én laknék akkor te is ha nem te sem?

2023. ápr. 27. 19:01
 7/13 A kérdező kommentje:
Önálló gondolatokkal rendelkezem, végső soron én hozom meg a döntést, mindössze mások megoldásaira vagyok kíváncsi. Tudtommal egy fórum azért van, hogy az emberek meg tudják vitatni ott a különböző élethelyzeteiket, döntéseiket - de javíts ki, ha tévednék.
2023. ápr. 27. 19:10
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű hogy a folyosóra nyílik az ablak.

Amíg nem nézted meg, addig teljesen felesleges ezen agyalnod.

2023. ápr. 27. 20:28
 9/13 anonim ***** válasza:
55%

egyetlen kérdés van

"Költöznétek szuterén bérletbe?"

2023. ápr. 27. 21:50
 10/13 anonim ***** válasza:
27%
Nem. Mind peneszes. Megszagolhatod a pinceinket. De mar a foldszinten erezni a lepcsohazban a peneszt
2023. ápr. 28. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!