Az gáz ha a határozatlan idejű szerződést szeretnék kötni mint albérlő?
#10 Annyira jópofa vagy :)
Mintha azt mondanád a bérautó leadásakor hogy nem fért át a vasúti átjáróban de ugye van casco :)
A Casco egy teljesen más kategória. Ha mondjuk a bérautóban letörsz egy kapcsolót a kis párnás kezeddel, akkor azt sem a Casco fedezi, hanem a kaucióból levonják.
#12 Látom nem érted az iróniát.
A kis párnás kéz meg 315-ös kerékre szokott télen hóláncot rakni. Ha ebből sem értesz akkor érdeklődj egy gumisnál :)
"Bizonyítsa be, hogy szándékos!"
Ugye tudod, hogy nem csak a szándékos károkozásodért felelsz? Pl. ha én véletlenül meghúzom a kocsidat, akkor szerinted nem kell kifizetnem?
Báttya azt írta, hogy büntetőjogi kategória a szándékos károkozás. Erre írtam, hogy bizonyítsa be, hogy szándékos volt.
"sok helyen írják a minimum 1 éves feltételt ott gondolom határozott idejű a szerződés"
Nem kell gondolni, mert nem biztos, hogy így van.
Én 1 év határozott idejű szerződést szoktam kötni azokkal, akiket még nem ismerek. De azt bármikor felmondhatja mindenféle indok nélkül úgy, hogy 1 hónap bérleti díjat cserébe megfizet. Ezt fektetjük le a megállapodásban. Ezt azért kötöm ki, hogy ne átjáróház legyen a lakásból, mindenki gondolja alaposan végig, hogy mire kötelezi el magát.
Mi az, hogy "ne átjáróház legyen"? Hát ha ennyire félted a putridat, akkor miért nem inkább vitrinben tartod? Mert a lóva azért kell mi? Hogy igyad el a májadat!
17-es!
Sajnálom, hogy ekkora paraszt vagy! Az én tulajdonomról majd én döntöm el, hogy milyen módon hasznosítom, kinek és mire.
Minden egyes új bérlőnél újra kell takarítani, oda kell utazni, intéznivaló van vele. Nem szálloda vagyok, nincs erre külön személyzet.
Egyébként nem "lóvénak" hívják, hanem bérleti díjnak. És nem kell, mert jól megvagyok nélküle is. Ha már ennyire kíváncsi vagy, akkor elárulom, hogy volt illető, aki ingyen lakhatott benne. Évekig.
A májadat pedig nyugodtan idd el te, mert vélhetően az az alkoholista típusú paraszt vagy, aki minden fizetését cigire és piára költi, és saját magán kívül mindenki mást hibáztat azért, amiért silány az élete és nem viszi semmire.
Nem kell, hogy újabb paraszt stílusban reagálj, mert innentől kezdve nem követem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!