Kamilla74 kérdése:
Elmúltam 18, egyedül szeretnék élni de ehez kapok bármilyen támogatást a kormánytól?
Figyelt kérdés
Sziasztok már lassan 20 leszek és már nagyon elszeretnék innen költőzni viszont nincs valami sok pénzem , a szüleim folyton elveszik ha kapok bármilyen pénzt illetveengem nem támogatnak még a családi pótlékomat sem szeretnek ide adni (ugy hogy en mindent fizetek a reszemről , áram viz, étel, rám nem költenek és ezt mind saját zsebből,szinte már csak itt vagyok hogy aludhasak , és lányként nagyon sok undorito dolgot kell itt átélnem stb) ha valaki tud ,hogy miútán saját életet szeretnék élni, arrol hogy kapunk tamogatást annak a válaszáért nagyon hálás lennék, illetve hogy hol tudok olcson albérlethez juttni, vagy könnyen és gyorsan pénzt szerezni2023. júl. 29. 11:24
11/12 anonim válasza:
Lehet a megfogalmazás nem a legkultúráltabb, de tartalmilag 10-es nek teljesen igaza van. Nekem kell mindenben igazodni a kisgyerekesekhez, dolgozni helyettük, mert folyton beteg valelyik, túlórázni mertők nem mert menni kel a gyereké', nyáron, meg ünnnepekkor nem tudok miattuk szabit kivenni, kevesebbet keresek, mert nics ilyen-olyan adókedvezményem és a lakhatásban sem támogatnak. Hát én megértem azokat akiknek tökre elegük van ebbből. Midenki vállaljon annyi gyereket amennyit el tud tartani állambácsi (és a gyeretelenek adója) nélkül.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok támogató választ, a kollégiumot elintéztem csak majd az lesz nehéz hogy iskola mellet hogyan fizesek minden mást mert a sulim mellet nem dolgozhatok , igen már csak 1 évem van hátra és ez már a legneccesebb , illetve kár hogy tényleg nem ad a kormány semmit őszintén hálás vagyok a kommentekért ha valami újat tapasztaok és az által én is segithetek mindenképpen meg irom.<333
2023. aug. 1. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!