Ha egyedül lennél albérletben egy gyerekkel akkor hogy oldanád meg?
Figyelt kérdés
Ha teljesen egyedül maradnál.2023. márc. 5. 08:16
2/10 anonim válasza:
Mit? Sok millió élethelyzet van. Mennyi idős a gyerek, mennyit és mikor dolgozol, hol laktok, mennyi pénzetek van?
3/10 anonim válasza:
Melyik részét hogy oldanám meg?
Az anyagiakat?
Mert minden egyébnél nincs különbség egyedülálló szülő esetén, hogy albérlet vagy nem albérlet.
4/10 A kérdező kommentje:
Anyagiakra gondoltam
2023. márc. 5. 08:44
5/10 anonim válasza:
De erre így nem lehet válaszolni. Dolgoznék, ahogy eddig, vagy többet, hogy legyen miből fizetni a kiadásokat. Lehet, hogy máshova költöznék, lehet, hogy munkahelyet váltanék
6/10 anonim válasza:
Mivel nem keresek rosszul, én siman. Ez neked mennyiben segít? Semmit nem tudunk rólad.
7/10 anonim válasza:
Annyit keresnék, mondjuk nettó 1 millió fölött, hogy könnyű legyen.
8/10 anonim válasza:
Mivel olyan a végzettségem és a munkám, hogy HO-ban is végezhető, így valószínűleg nem Budapesten keresnék albérletet, hanem valami faluban, negyedáron. Valamit, valamiért!
De ezt már akkor eltervezném, amikor gyereket vállalok, mert a legnagyobb szerelem mellett is maradhatok egyedül, mondjuk haláleset miatt.
9/10 anonim válasza:
Mire van szükséged? Mi okoz nehézséget?
10/10 anonim válasza:
Nem mennék albérletbe a ház közös(részben ezért se vállaltam volna albérletbe) ha el kell válnunk akkor vagy menjen ő vagy adjuk el, ha pedig eladtuk akkor annak függvényébe mennyi az annyi keresnék másik lakhatást. Nekem nincs milliókat érő szakmám de gyerek tartással a fizetésemmel azért gondolom megoldanánk. Dehát ki milyen élethelyzetbe kerül ezt nem lehet álltalánosítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!