Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Nem fizet az albérlő hogy...

Nem fizet az albérlő hogy rakhatom ki?

Figyelt kérdés
Közjegyzői szerződéssel történt a lakás kiadás rengeteg pontba leírva amit ő elfogadott alá írt közjegyző előtt hitelesítve. A bérlő már most nagyon hamar lelakja a lakást és szabályokat is megszegett amit elfogadott már most 60-80 ezer ft-os kárt tett ingatlanba de ugye én kifizettem a közjegyzői szerződést de ha ő így tönkretesz mindent azt is levonhatom nem? Továbbá bele van írva ha 1 éven belül költözik ki a lakásból + költségekből kifolyólag mint pl közjegyzői szerződés lakás lelakás stb nem jár vissza egyátalán kaukció ha 1 éven belül kiköltözik,kiköltöztetem akkor nem vagyok köteles vissza adni a kaukciót ugye?Mert ha most lakás állapotát veszem illetve közjegyzői díjat már szinte minuszba járok és számlák még nincsenek kifizetve.

2023. ápr. 15. 22:57
1 2
 11/14 anonim válasza:
Fordulj a közjegyzőhöz, akivel készíttetted az okiratot, ő tájékoztatni fog. Mivel az írásod arra utal, hogy nem vagy tájékozott a témában, sőt a szerződést sem olvastad el figyelmesen, ezért ez a legjobb, amit tehetsz. A végrehajtási eljárást meg kell indítani. Az önbíráskodást kerüld, szerintem inkább beszéljétek meg vagy mehet a végrehajtás.
2023. máj. 7. 17:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy ha van szerződés, ráadásul közjegyző előtt hitelesített, akkor hogy hogy nem tudod, mi vonatkozik a kilakoltatásra/felbontásra? Annak nyilvánvalóan benne kell lennie. Ha nem volt benne, s ezért még fizettél is közjegyzőnek...hát ..ne haragudj...de akkor nagy balek vagy.
2023. máj. 12. 21:19
 13/14 anonim ***** válasza:
A közjegyzök nem szoktak hanyag munkát végezni, már csak azért sem, mert akkor talán öket is be lehetne perelni, amiért szar munkát végeztek. Biztosan minden részletre kiterjed a szerzödés.
2023. máj. 12. 21:34
 14/14 anonim válasza:
Mi lett végül? Sokan tanulhatnának belőle, ha megírnád.
2023. aug. 27. 07:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!