Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » 1 hónapja költöztem Pestre,...

1 hónapja költöztem Pestre, de szerintetek költözzek haza? Többi lent

Figyelt kérdés

Kérlek olvasd végig mielőtt írsz :)

Szóval majdnem egy hónapja költöztem fel, sok pénzzel, hogy ha megvan az albérlet akkor majd itt ráérek munkát keresgélni.

Mivel ismerősé a lakás így nagyon keveset kell fizessek.

Sajnos eddig semmi normális munkát nem találtam ami jól is fizet, a közelben van, nem kell kidolgozzam a belem stb.

Persze lett volna csomó lehetőség de csak olyanok ami vagy nem tetszett vagy szarul fizet stb.

Magányosan is érzem magam, az albérletben nem is érzem magam otthonosan vagy komfortosan, és hiányzik a család is, az otthon, a kiskutyám stb.

+Ez az utolsó dolog, de az is hiányzik hogy az autómat sem tudom használni mert itt a belvárosban lehetetlen a parkolás. Így meg hát nincs is értelme a kocsit fenntartani. Eladni sem szeretném.., dehát így hogy nem találtam jó munkát mégszarabb a helyzet.

Otthon vár a család vissza bármikor vidéken, és az előző munkahelyemen is várnak vissza.

Mit tennétek a helyemben?

Ez volt a vágyam hogy Pestre jöjjek de nem olyan mint képzeltem, és haza vágyok. :( várjak még? Hátha jobb lesz? Vagy menjek?

Hétfőn még 2 munkát megyek megbeszélni. Addig várok az tuti.. de utána nem tudom mi legyen :(

2023. márc. 25. 13:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Költözz vissza!
2023. márc. 25. 13:24
 2/16 A kérdező kommentje:

Ami még esetleg fontos lehet hogy azért mennék haza már inkább mert ha nem válik be hétfőn a 2 munka valamelyike a következő hónap bérleti díját már nem akarom fizetni a semmire.

150 ezret elbukok ígyis de inkább, minthogy mégtőbbet. Amúgy 22 éves vagyok lány.

2023. márc. 25. 13:28
 3/16 anonim ***** válasza:
99%
Pesten sem arany élet van.
2023. márc. 25. 13:36
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A rossz döntéseket is be kell vállalni.
2023. márc. 25. 13:37
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, más ilyen lehetőségekkel bármilyen munkát megragadna ha már nem tanul az illető. Persze képzettség nélkül biztos nehezebb neked tetsző munkahelyet találni. Szerintem költözz vissza, ha ott jó volt a régi munkahely és vezetni is szeretnél meg a család is ott van, akkor ez 3 olyan dolog ami már indokolja.
2023. márc. 25. 13:41
 6/16 anonim ***** válasza:
18%
költözz haza...a legfontosabb a jó közérzet. Itt hamar bekeülhetsz egy lányokat futtató csapatba..
2023. márc. 25. 14:36
 7/16 A kérdező kommentje:

4. Igaz is, igazából azért is jöttem sok pénzzel ha mégsem jön be valami is maradjon bőven, legalább ottvan hogy megpróbáltam.

5. Ugyan szakmám nincs de majdnem 4 év tapasztalatom van a kereskedelemben. És vidéken a főnök olyan fizut ajánlott fel, csak maradjak, amivel itt Pesten akarják kiszúrni a szemem.

Azért akartam feljönni mert szeretem magát a várost, és a nyüzsit. De a fizetések terén egy nagy 0 Pest.

Max akkor éri meg ha valami nagyon komoly szakmád van, vagy vállalkozó vagy. Vagy ha ki akarod dolgozni a beled is. :/

Köszönöm a tanácsot! Mindenkinek.

6. Ugyan ilyesmire engem nem lehet rávenni, ahogy régen sem tudtak cigire és alkoholra sem soha! De ettől függetlenül is azt látom hogy itt kiszúrják az ember szemét. Olcsó pénzért akarnak dolgoztatni mert úgy vannak vele majd úgyis jön egy hülye aki elvállalja. Ha kell hónapokig keresnek embert :D

Egyébként volt egy hely ahol nagyon jó órabért ajánlottak, de amilyen bunkó fasz volt a főnök én ilyen helyen tuti nem dolgozok.:D

2023. márc. 25. 15:05
 8/16 anonim ***** válasza:
77%
Próbaidő alatt bármikor fel lehet mondani. Elvállalod a szar melót és közben keresel mást
2023. márc. 25. 16:54
 9/16 A kérdező kommentje:
Elvből sem vállalom el a szart.
2023. márc. 25. 19:23
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem egy hónap alatt nem lehet valamiről megállapítani hogy jo vagy sem… az hogy pesten nem lehet parkolni ez meg nem feltétlen igaz…. Ahol laksz oda tudsz igényelni parkoló kártyát ahol dolgozol általában ott sem kell fizetni parkolásért… azon felül meg vagy bkv vagy bármi… az se mindegy milyen helyekre jelentkeztél a sarki kisbolt ? És igen Budapesten sincs kolbászból a kerítés se külföldön. Kereskedelembe kb mindenhol ugyan az a bér.

Azért kiváncsi lennék milyen elképzelésed volt Budapestről, ha szabad megkérdezni.

Budapest annak jó aki tanulni akar vagy karriert építeni.

Én ott születtem ott éltem 26 évet de elköltöztem mert nekem nem tetszett a tömeg és zsufoltság.

2023. márc. 25. 19:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!