Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szomszéd probléma?

Szomszéd probléma?

Figyelt kérdés

Tarsashazban lakunk 2 részes, közös az udvar.

Szomszédban egy férfi és egy nő lakik, elég hangosak. A ferfi bütyköl valamit kint mar kora reggel, amikor szóltam neki azt mondta hogy délután szokott általában dolgozni menni, így csak ilyenkor van ideje az otthoni dolgokra.

Van egy testvére, annak meg egy óvodás gyereke, és amikor jönnek haza az ovibol, neha bejönnek hozzájuk mert errefele járnak. A gyerekkel ilyenkor az udvaron vannak, de az a gyerek nagyon hangos, folyton visitozik.

A nő autója nagyon hangos, reggel amikor megy dolgozni mindig felkelek rá, pedig még 1 órát aludhatnék. Mit tegyek?

2023. márc. 21. 08:30
1 2
 1/20 nemaRendőrség ***** válasza:
94%

Költözz el, vagy hangszigeteld le a szobát.

Azért ezek nem olyan nagy bűnök, barkácsolás, gyerekzsivaj, autó hangja.

Nem fogsz találni olyan helyet ahol nincs ilyen.

2023. márc. 21. 08:33
 2/20 A kérdező kommentje:
Ezelőtt 3 évig egy olyan helyen éltem hogy az utcába kb csak az én házam volt. Semmit nem lehetett hallani csak madárcsicsergést. Úgyhogy nekem ez a helyzet különösen kényelmetlen.
2023. márc. 21. 08:36
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Koltozz el. A gyerekhangok es az autok hangjaval nem tudsz mit kezdeni, ez mindenhol van, sot.

En nem tarsashazban elek ugyan, hanem csaladiban, de nalunk is vannak ilyenek. Szomszedok is autoval jarnak dolgozni, gyerekek, kutyak minden oldalrol vannak. Sot, iskola is itt van nalunk a kozelben 3 hazzal arrebb. Ilyen az elet. Tanyan csendesebb esetleg :D

Egyedul a “butykoles” a kerdeses, mert nyilvan nem mindegy, hogy reggel 5-kor lancfuresszel vagja a fat minden aldott nap, vagy ezt kesobb csinalja.

Ha nagyon hangosan es szabalytalanul muveli a dolgot, akkor jegyzonel ezt talan jelentheted, ha beszelni nem lehet vele.

2023. márc. 21. 08:40
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Jo hat akkor te az abszolut csendet szoktad meg, semmi baj ezzel, vannak ilyen emberek. De abszolut hulyeseg volt akkor forgalmasabb helyre koltozni, mert az elet bizony hangokkal jar, ha tetszik; ha nem.

Keress tenyleg valami tanyat :D

2023. márc. 21. 08:43
 5/20 A kérdező kommentje:

3,

Ja,igen, a kutya kimaradt. Amikor érzi, hogy egyik gazdaja sincs otthon, akkor szokott vonyítani egy jó 15 percet. Az nem mindennapos szerencsére

2023. márc. 21. 08:47
 6/20 A kérdező kommentje:

4,

Ez vidék. Azt hittem csendes lesz.

2023. márc. 21. 08:51
 7/20 anonim ***** válasza:
89%

Ezekben semmi kirívó dolog nincs, sajnos veled van a probléma.

Nem beszólásként írom ezt, hanem mert én is csendes helyen lakom egy zsák utcának a végén, de a falu központjában. Heti 1x jön oda egy kukás autó. Szóval nekem már az 1000 fős falu "fő" utcája mellett házak is hihetetlen zajosak. Mikor ismerősömnél vagyok minden apró neszre felfigyelek, autó, busz, stb. A kutyák nem zavarnak nekem is van 2, ezt valamiért kiszűri az agyam.

Valószínűleg sokat segítenél magadon, ha beletörődsz és megpróbálod figyelmen kívül hagyni. Ha nem jön össze akkor marad a költözés.

2023. márc. 21. 09:01
 8/20 anonim ***** válasza:
75%

Videk, videk, de mi szamit videknek?

En is videken elek, ha Budapestrol nezzuk, az mondjuk ugye nem szamit, hogy megyeszekhelyen es a belvarostol 7-8 perc setara, eleg forgalmas helyen igy is 😂

De ugye ez is videk.

Szoval ennek igy ertelme nincs.

2023. márc. 21. 09:02
 9/20 A kérdező kommentje:

7,kizart hogy megszokom. A gyerekzsivaj, a kutyavonyítas, és a folyamatos csörömpölés ki tud kergetni a világból.

Most bosszúból, kora reggel és késő este igencsak hangos leszek énis.

2023. márc. 21. 09:09
 10/20 nemaRendőrség ***** válasza:
100%
Azaz, a jó szomszédi viszony alapja a passzív aggresszió.
2023. márc. 21. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!