Szomszéd probléma?
Tarsashazban lakunk 2 részes, közös az udvar.
Szomszédban egy férfi és egy nő lakik, elég hangosak. A ferfi bütyköl valamit kint mar kora reggel, amikor szóltam neki azt mondta hogy délután szokott általában dolgozni menni, így csak ilyenkor van ideje az otthoni dolgokra.
Van egy testvére, annak meg egy óvodás gyereke, és amikor jönnek haza az ovibol, neha bejönnek hozzájuk mert errefele járnak. A gyerekkel ilyenkor az udvaron vannak, de az a gyerek nagyon hangos, folyton visitozik.
A nő autója nagyon hangos, reggel amikor megy dolgozni mindig felkelek rá, pedig még 1 órát aludhatnék. Mit tegyek?
Te is lehetnél tekintettel rá, nem gondolod?
Igazán beletörődhetnél, hogy benned van a hiba, nem a szomszédodban.
Egészen nonszensz, hogy elvárod szomszédokkal teli, hogy ugyanolyan csönd legyen, ahol egyáltalán nem voltak szomszédaid.
Költözz el!
A problémád valós amúgy, én megértelek. Viszont nem a szomszédaid hibája.
Én is szenvedek ilyentől, a füldugó nem segít, csak függő leszel, és még rosszabb lesz majd leszokni.
A misophonia jelenleg kezelhetetlen
Nézd, te síri csöndben akarsz reggel még egy órát aludni, a szomszéd meg beindítja az autóját, mielőtt megy dolgozni.
Ki engedjen?
Különben te otthoni munkavégzéssel dolgozol, hogy egész nap hallod őket?
Te milyen zajokat szoktál csapni? Azt ne mondd, hogy semmilyent mert az lehetetlen. Szerinted nem zavar senkit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!