Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szomszéd probléma?

Szomszéd probléma?

Figyelt kérdés

Tarsashazban lakunk 2 részes, közös az udvar.

Szomszédban egy férfi és egy nő lakik, elég hangosak. A ferfi bütyköl valamit kint mar kora reggel, amikor szóltam neki azt mondta hogy délután szokott általában dolgozni menni, így csak ilyenkor van ideje az otthoni dolgokra.

Van egy testvére, annak meg egy óvodás gyereke, és amikor jönnek haza az ovibol, neha bejönnek hozzájuk mert errefele járnak. A gyerekkel ilyenkor az udvaron vannak, de az a gyerek nagyon hangos, folyton visitozik.

A nő autója nagyon hangos, reggel amikor megy dolgozni mindig felkelek rá, pedig még 1 órát aludhatnék. Mit tegyek?

2023. márc. 21. 08:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek teljesen normális hangok, ellenben ha téged zavarnak, akkor költözz el máshova.
2023. márc. 21. 11:21
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem mit ártott neked hogy bosszút kéne állnod…. Mikor mèg normálisan is válaszolt arról nem beszélve, hogy valószínűleg övé a ház amiben lakik te meg csak egy bérlő vagy a szomszédba nem gondolod, hogy akkor neked van tipli, ha nem tetszik? Neked se volt még rossz szomszédod ez látszik.
2023. márc. 21. 11:30
 13/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az övé a ház egyik oldala, de nekem is jogom van ott lenni, nem kevés pénzt fizetek érte. Attól hogy "csak" bérlő vagyok, énis ember vagyok, így tekintettel lehetnének rám is.
2023. márc. 21. 11:56
 14/20 anonim ***** válasza:
93%

Te is lehetnél tekintettel rá, nem gondolod?

Igazán beletörődhetnél, hogy benned van a hiba, nem a szomszédodban.

Egészen nonszensz, hogy elvárod szomszédokkal teli, hogy ugyanolyan csönd legyen, ahol egyáltalán nem voltak szomszédaid.

Költözz el!

2023. márc. 21. 12:36
 15/20 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

A problémád valós amúgy, én megértelek. Viszont nem a szomszédaid hibája.

Én is szenvedek ilyentől, a füldugó nem segít, csak függő leszel, és még rosszabb lesz majd leszokni.

A misophonia jelenleg kezelhetetlen

2023. márc. 21. 12:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, te síri csöndben akarsz reggel még egy órát aludni, a szomszéd meg beindítja az autóját, mielőtt megy dolgozni.

Ki engedjen?

Különben te otthoni munkavégzéssel dolgozol, hogy egész nap hallod őket?

Te milyen zajokat szoktál csapni? Azt ne mondd, hogy semmilyent mert az lehetetlen. Szerinted nem zavar senkit?

2023. márc. 21. 13:19
 17/20 A kérdező kommentje:
En nem csinálok semmilyen zajt, szerintem. Autóm, kutyám nincs, az udvaron nincs dolgom úgyhogy általában a házban vagyok, de nem zajongok még bent sem. Max a mixert kapcsolom be, heti 1x, 5 percre. Ez lehet a legnagyobb bűnöm. 4 órát dolgozom házon kívül, a többi munkát otthon csinálom szóval sokat vagyok otthon. Gyermekkoromban nagyon sok zajhatás ért, ez lehet az oka hogy mára csendmániás lettem.
2023. márc. 21. 13:32
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, neked tanya valí. Még csaladi hazas környezetben, falun is előfirdul, hogy ugat a kutya a szomszedban, áthallatszik a gyerektsivaj, elmegy egy azutó az utcán, vagy épp flexel a szomszéd hétvégén....
2023. márc. 21. 15:11
 19/20 A kérdező kommentje:
A tanya nagyon jó ötlet, elfogok kezdeni keresgelni.. Köszönöm a tippet
2023. márc. 21. 15:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek. Szívem szerint, ha nem kellene bejárni dolgozni majd mindennap, akkor kiköltöznék vmi tópartra, vagy tanyára,ahol 30 km-es körzetben nincs szomszéd.
2023. máj. 1. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!