Szerintetek egy 35 éves pasi ha még albérletben lakik, mert nem jutott el a saját ingatlanig az baj?
Figyelt kérdés
Csajok titeket ez a dolog érdekelne? Zavarna?2023. márc. 7. 15:47
31/32 anonim válasza:
Én is 20 évre vettem fel fix hitelt, aztán 13év után már gyűlöltem a házban eltöltött minden pillanatot és mocsok nehéz volt eladni és végre elköltözni… szép dolog ez, hogy 20 éven át ugyanannyit fizetsz, meg jól hangzik, csak épp nem tudhatod előre milyen ember leszel milyen igényekkel 10év múlva, és ha esetleg 180fokos fordulatot vesz az életed pl egy válás miatt, akkor lehet bazi nagy teher is az a fix hitel, ami odaláncol az ingatlanhoz, amitől csak szabadulnál…
32/32 anonim válasza:
30+
Mivel egyedüli tulajdonos vagyok, és maradok is, így e téren egy válás nem igen okoz problémát. Már azelőtt kész volt a ház, mielőtt megismertem volna a feleség jelöltet. Ha esetleg lenne időközben gyerek, az manapság már az apánál is maradhat válás után.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!