Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szerintetek egy 35 éves pasi...

Szerintetek egy 35 éves pasi ha még albérletben lakik, mert nem jutott el a saját ingatlanig az baj?

Figyelt kérdés
Csajok titeket ez a dolog érdekelne? Zavarna?

2023. márc. 7. 15:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
75%

"albérlet de akkor is sajátod ha úgy nézzük"

De NEM nézzük úgy, mivel másé és bármikor kitehet!!

2023. márc. 7. 16:53
 12/32 anonim ***** válasza:
96%

9. Az lehet. De ha egyedül béreltem volna egy egész lakást, akkor rohadt sok pénzt kidobtam volna az ablakon a szoba bérléshez képest és ma sok-sok millióval lennék szegényebb.

Egész lakást egyedül vagy a milliós fizetésűek bérelnek, akik ez mellett még így is tudnak félretenni, vagy pedig olyanok, akiknek a látóhatáron sincs, hogy egy lakásra (vagy lakás önerőre) valaha összegyűjtsék a pénzt és ezért inkább most akarnak a jelenben picit jobban élni, minthogy a semmire kuporgassanak.

2023. márc. 7. 18:03
 13/32 anonim ***** válasza:
77%
Volt munkatársam aki a mai napig albérletben lakik. Először a Budai várnegyed alatti részen lakott, most meg a várnegyedben a családjával.
2023. márc. 7. 19:36
 14/32 anonim ***** válasza:
91%
Egyáltalán nem baj, manapság nagyon nehéz lakáshoz jutni, főleg városban.
2023. márc. 7. 19:46
 15/32 anonim ***** válasza:
95%

6: miből gondolod, hogy öreg vagyok? 😀

Így sem mondja meg senki hogy mit csináljak az otthonomban…

2023. márc. 7. 20:39
 16/32 anonim ***** válasza:
92%
Ha van pénze, munkája és tud is bánni a pénzzel, (nem hónaprók hónapra él) akkor engem nem zavar. A mai világban 90%-ban úgysem annak van sajátja, aki megdolgozott érte, hanem aki jó helyre született, örökölt.
2023. márc. 7. 23:02
 17/32 anonim ***** válasza:
92%

Miért, a nőknek van lakásuk, mindnek? Ugyan. Aki erre utazik, az lapát.

Én nőként laktam lakótárssal, pasas rögtön mondta, hogy költözzek hozzá, minek fizetek, neki van lakasa. Mármint lakhatásért házimunka lett volna cserébe. Aha. Maradtam inkább saját albérletben lakótárssal.

2023. márc. 8. 08:18
 18/32 anonim ***** válasza:
42%

és hány felnőtt embernek van vajon SAJÁT háza? szerintem 30 év felett az emberek 30% nak SE

2023. márc. 8. 11:22
 19/32 A kérdező kommentje:
Szerintem legalább 80% 30 felett. Akinek nincs azt csórónak titulálják. :(
2023. márc. 8. 12:50
 20/32 anonim ***** válasza:
82%

Én 33 éves férfi vagyok, egyedülálló, és jelenleg a különböző pénzügyi befektetéseim, amelyekért bármikor tudnék lakást vagy házat vásárolni, sokkal többet kamatoznak, mint az albérleti díj.

Egyszerűen pénzügyileg nem éri meg nekem saját lakást venni. Nyilván, ha családaapításban gondolkodnék, akkor más lenne a helyzet, akkor fontos a biztonság.

2023. márc. 8. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!