Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérleti papírmunkákban,...

Albérleti papírmunkákban, valaki segiteni?

Figyelt kérdés

Szobát szeretnék bérelni, Budapesten de messze lakom így beszéltük hogy vidiben mutatja be a szobát.

Szerintem inkább felutazom az a biztos!

Egy csoportba írt posztomra reagált egy nő, a kaucióról ezt írta

A kérdésem hogy ez így hivatalos? Vagy ezzel nem tud átverni? Hallottam már csalókról, és még 0 tapasztalatom van ebben!

Az üzenet: ⬇️

“”Nekem majd a video hívás is megfelel, csak nem most, mert most az irodában dolgozom. Szerda ill péntek home office, akkor tudunk videochatelni. Lefoglalni a szobát a kaucioval lehet, és utána már nem hívok több érdeklődőt. Személyes tali és kp fizetés esetén átadás-atvetelit írok, és esetben az utalási bizonylat a kezedben van, de persze küldhetek egy elismervényt, h megérkezett az összeg, és h fenntartom számodra. (Fő a biztonság! 🙂 )”””

2023. márc. 7. 15:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Hol irtam hogy utalok. Fentebb is irtam hogy inkább fel fogok utazni.

Megvan beszélve hogy hétfőn megyek megnézem a lakást és úgy töltjük a papirokat.

Ha ilyen szar az élet ne itt éld már ki magad kösz.

2023. márc. 8. 14:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam, te vagy olyan hülye hogy személyes megtekintés alkalmával is simán átvernek.

Ilyen butuska egyetemistáknak adtam ki szobákat, bármit aláírnak, a tanulás nem egyenlő az intelligenciával.

2023. márc. 8. 20:14
 13/17 anonim ***** válasza:

A tulajjal lax egy lakasban?

Mrnj be a foldhivatalba es ingyen tekitsd meg a tullapjat! Tehat pontos cimet kerj utca hazszam emelet ajto es konnyebb ,ha hrszt mond.

Szemelyesen fizess kpben szerzodes alairasaval egyidejuleg. Iratait nezd ,hozza a szerzihez.

Szerzodj ket hettel elobb,mert elvihetik a szobat,ha jo helyen van.

2023. márc. 9. 08:31
 14/17 gungasam ***** válasza:
Úgy tudom, hogy nem hitelesnek tekintett de eredeti tulajdoni lapot le lehet tölteni a netről ingyen a földhivatal oldaláról, csak az HRSZ kell és cím.Hitelesért fizetni kell de ahhoz is bárki hozzájuthat.
2023. márc. 21. 16:59
 15/17 gungasam ***** válasza:
Természetes személyek számára évente két alkalommal díjmentes az elektronikus dokumentumként szolgáltatott nem hiteles tulajdonilap-másolat lekérdezése 2017. március 16-tól kezdődően a közigazgatási ügyintézéshez kapcsolódó egyes illetékek és díjak megszüntetéséről szóló 2017. évi II. törvény 5.§ (2) bekezdése alapján. A szolgáltatás a Földhivatal Online rendszeren keresztül vehető igénybe Ügyfélkapus bejelentkezéssel. A harmadik lekérdezéstől a nem hiteles tulajdoni lap másolat díja 1000 Ft/tulajdoni lap.
2023. márc. 21. 17:03
 16/17 anonim ***** válasza:
15: Már nem, már 3000 Ft.
2023. márc. 21. 17:32
 17/17 anonim ***** válasza:
15: Mármint az első mondatra írom, megszűnt az ingyenes 2 alkalom.
2023. márc. 21. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!