Albérleti papírmunkákban, valaki segiteni?
Szobát szeretnék bérelni, Budapesten de messze lakom így beszéltük hogy vidiben mutatja be a szobát.
Szerintem inkább felutazom az a biztos!
Egy csoportba írt posztomra reagált egy nő, a kaucióról ezt írta
A kérdésem hogy ez így hivatalos? Vagy ezzel nem tud átverni? Hallottam már csalókról, és még 0 tapasztalatom van ebben!
Az üzenet: ⬇️
“”Nekem majd a video hívás is megfelel, csak nem most, mert most az irodában dolgozom. Szerda ill péntek home office, akkor tudunk videochatelni. Lefoglalni a szobát a kaucioval lehet, és utána már nem hívok több érdeklődőt. Személyes tali és kp fizetés esetén átadás-atvetelit írok, és esetben az utalási bizonylat a kezedben van, de persze küldhetek egy elismervényt, h megérkezett az összeg, és h fenntartom számodra. (Fő a biztonság! 🙂 )”””
Hol irtam hogy utalok. Fentebb is irtam hogy inkább fel fogok utazni.
Megvan beszélve hogy hétfőn megyek megnézem a lakást és úgy töltjük a papirokat.
Ha ilyen szar az élet ne itt éld már ki magad kösz.
Kisfiam, te vagy olyan hülye hogy személyes megtekintés alkalmával is simán átvernek.
Ilyen butuska egyetemistáknak adtam ki szobákat, bármit aláírnak, a tanulás nem egyenlő az intelligenciával.
A tulajjal lax egy lakasban?
Mrnj be a foldhivatalba es ingyen tekitsd meg a tullapjat! Tehat pontos cimet kerj utca hazszam emelet ajto es konnyebb ,ha hrszt mond.
Szemelyesen fizess kpben szerzodes alairasaval egyidejuleg. Iratait nezd ,hozza a szerzihez.
Szerzodj ket hettel elobb,mert elvihetik a szobat,ha jo helyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!