Laknál albérletbe kisgyerekkel?
Figyelt kérdés
2023. jan. 29. 11:58
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez olyan dolog amit nem mi fogunk eldönteni, mert nem választható, hanem kényszer viszi rá az embereket. Ha nem így lenne, akkor mindenkinek saját otthona lenne, és max olyanok laknának így akik nem akarnak sokáig egy helyen lakni.
4/9 nemaRendőrség válasza:
Laktam kisgyerekként albérletben. Nem ideális, de ha vállnak az ember szülei akkor nincs jobb.
5/9 anonim válasza:
2 kisgyerekkel laktunk alberletben. Igaz, 25 kilometerre volt sajat haz, de inkabb varosban akartunk lakni.
7/9 anonim válasza:
Mi kényszerből mikor megszületett még albiban laktunk de én nem vállaltam volna, ha nem tudunk sajátba költözni. Budapestről egy kisebb városba költöztünk nekem jobban számított, hogy saját legyen, meg kert.
9/9 anonim válasza:
Hát ha muszáj lrnne, akkor mit tudnék tenni? Híd alá nem mehetek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!