Szerintetek be kell jelenteni a főbérlőnek, ha otthon akarunk szülni? Nem nagyon jár hozzánk a főbérlő, mindig pontosan fizetünk. 3 hónap múlva szül a feleségem, de inkább nem szólunk neki, nehogy most akarja megszüntetni a szerződést.
"de inkább nem szólunk neki, nehogy most akarja megszüntetni a szerződést."
A szerződést bármikor megszüntetheti, ellenben ha ilyen sunyi gyökér módon intézitek a dolgokat, ne csodálkozzatok, ha kibac titeket.
Nyugi, kirakhat egy három napos babával is, őszintén szólva én ezt tenném, ha hazudna erről a lakóm. Lehet köcsögnek tartani, de feltételezném, hogy felnőtt emberek akik családot alapítottak, meg tudják oldani, van tartalékuk, van segítségük ha kell.
Az otthonszülést sem engedném, amennyiben az én bútoraimat, ágyneműimet stb. használják. Vagy max. annyit nem kapnának vissza a kaucióból, amennyit tönkretettek.
Nem tudom, mit nyertek ezzel, hogy nem mondjátok el neki.
Gyerekkel ugyanúgy kirakhat, most mi lesz, ha kihúzzátok szülésig? Semmi.
Én is kiraknálak ha hazudnál, ráadásul egy gyerekről.
Ha benne van, hogy 2 embernek adja kj a lakást, akkor plusz szerződésszegést is elkövettek, ami azt jelenti, hogy azonnal kidobhat, nem is kell 2 hónapos felmondási idö.
Szerintem is szólni kell a babáról de az otthon szüléshez semmi köze.
Egyébként nem rakhat ki gyerekel
Utolsó, ugyan indokold már ezt a hülye állításodat.
Persze, hogy kirakhat gyerekkel. Ők utcára, gyerek állami gondozásba. Vagy mégis, mit gondolsz, nem indum meg a kilakoltatási folyamat (ami hosszú, természetesen), ha gyerek van? Esetleg gyerek 18 éves koráig ingyen lakást jogosít a letezése, vagy mi a péló?
Nálam nem maradt volna 8 évet az hétszent :D
Lehet lepontozni, de mérőórák kikapcsol, ablak leszerel, ajtó levesz, aztán lehet sivítani hogy deapulyááának kell az ááram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!