Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szerintetek be kell jelenteni...

Szerintetek be kell jelenteni a főbérlőnek, ha otthon akarunk szülni? Nem nagyon jár hozzánk a főbérlő, mindig pontosan fizetünk. 3 hónap múlva szül a feleségem, de inkább nem szólunk neki, nehogy most akarja megszüntetni a szerződést.

Figyelt kérdés
Van erte szerintetek valami jogszabály?

2023. jan. 28. 17:22
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
90%

"de inkább nem szólunk neki, nehogy most akarja megszüntetni a szerződést."

A szerződést bármikor megszüntetheti, ellenben ha ilyen sunyi gyökér módon intézitek a dolgokat, ne csodálkozzatok, ha kibac titeket.

2023. jan. 28. 18:13
 12/48 anonim ***** válasza:
83%

Nyugi, kirakhat egy három napos babával is, őszintén szólva én ezt tenném, ha hazudna erről a lakóm. Lehet köcsögnek tartani, de feltételezném, hogy felnőtt emberek akik családot alapítottak, meg tudják oldani, van tartalékuk, van segítségük ha kell.

Az otthonszülést sem engedném, amennyiben az én bútoraimat, ágyneműimet stb. használják. Vagy max. annyit nem kapnának vissza a kaucióból, amennyit tönkretettek.

2023. jan. 28. 18:21
 13/48 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom, mit nyertek ezzel, hogy nem mondjátok el neki.

Gyerekkel ugyanúgy kirakhat, most mi lesz, ha kihúzzátok szülésig? Semmi.

Én is kiraknálak ha hazudnál, ráadásul egy gyerekről.

Ha benne van, hogy 2 embernek adja kj a lakást, akkor plusz szerződésszegést is elkövettek, ami azt jelenti, hogy azonnal kidobhat, nem is kell 2 hónapos felmondási idö.

2023. jan. 28. 18:24
 14/48 anonim ***** válasza:
23%
Mi köze a főbérlőnek, hogy gyerekük lesz? Semmi. 3 lakást adok ki, teljesen mindegy, hogy ott van-e egy gyerek vagy sem, amíg kifizetik a bérleti díjat. Ha valamit tönkretesznek, az benne van a szerződésben, hogy miképpen rendezzük. Az otthon szülést nem mondanám neki
2023. jan. 28. 18:30
 15/48 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem is szólni kell a babáról de az otthon szüléshez semmi köze.

Egyébként nem rakhat ki gyerekel

2023. jan. 28. 18:31
 16/48 anonim ***** válasza:
84%

Utolsó, ugyan indokold már ezt a hülye állításodat.

Persze, hogy kirakhat gyerekkel. Ők utcára, gyerek állami gondozásba. Vagy mégis, mit gondolsz, nem indum meg a kilakoltatási folyamat (ami hosszú, természetesen), ha gyerek van? Esetleg gyerek 18 éves koráig ingyen lakást jogosít a letezése, vagy mi a péló?

2023. jan. 28. 18:33
 17/48 anonim ***** válasza:
83%
Sunyi és gyökér dolog mindkettő. Az is hogy nem jeleztetek korrekt módon hogy ez van. A másik még sunyibb.
2023. jan. 28. 18:36
 18/48 anonim ***** válasza:
10%
3 gyereket szült itt a szomszéd 8 év után tudták kirakni őket azt is csak azért mert már ők is akarták :)Kisbabával sosem raknak ki utcára
2023. jan. 28. 18:41
 19/48 anonim ***** válasza:
89%

Nálam nem maradt volna 8 évet az hétszent :D

Lehet lepontozni, de mérőórák kikapcsol, ablak leszerel, ajtó levesz, aztán lehet sivítani hogy deapulyááának kell az ááram.

2023. jan. 28. 18:43
 20/48 anonim ***** válasza:
91%
Hagyjuk már ezt, hogy nem raknak ki. De, kiraknak, attól még, mert van 1-1 ellenpélda. Nincs olyan, hogy a pujáró miatt te jogot formálsz valami más lakására.
2023. jan. 28. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!