Nem járna jobban egy főbérlő ha 60 ezerért adna ki egy
egész lakást?
A kérdező szavazást indított:
42 szavazat
1/31 anonim válasza:
2023. jan. 12. 22:43
2/31 A kérdező kommentje:
Lehet mondani,hogy keresni kell egy nőt és ketten fizetni 100-100 ezret de mindenki tudja hogy ez nem ilyen egyszerű.Sokan laknak munkásszállókon, hajléktalan szállókon, albérletben egy szobában több férfi egymással.
Miert adna ki 60-ert, ha van aki kiveszi 200-ert is? Miert kene hogy erdekelje barki mas egyeni problemaja?
2023. jan. 12. 22:45
Nem járna jobban, mert így is kiveszik.
A külön élésnek nem az egyedüllét a lényege, hanem hogy önálló vagy.
Szeretem a családomat, nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel, de inkább lakok koliban 3 szobatárssal, mint otthon. Mert így önálló felnőtt emberként élek a barátaimmal/párommal, nem pedig úgy, mint gyerekkoromban, hogy anyu helyettem mos, főz és intézkedik.
Persze lehet felnőtt módon othon élni. Nekem nem menne most, mert hirtelen lenne a váltás. Meg lusta vagyok.
2023. jan. 12. 22:47
Én kb 2 hét alatt kiadtam 220ért az óbudai lakásom és 170ért egy üzlethelyiséget. Pillanatok alatt lehet bérlőt találni aki megfizet.
2023. jan. 12. 22:47
"Nem járna jobban egy főbérlő ha 60 ezerért adna ki egy egész lakást?"
De, egész biztosan jobban járna a főberlő.
A te munkáltatód nem járna jobban ha neked 60 ezret fizetne 300 ezer helyett?
2023. jan. 12. 22:49
7/31 anonim válasza:
Nem értem a logikád, a legkisebb lyukat is 100 felett adják ki és nem áll üresen, ha meg valaki jótékonykodni akar, vannak rá jobb módok is...
2023. jan. 12. 22:50
8/31 anonim válasza:
Főbérlőnek nem érdeke, hogy olcsóbban adja ki a lakást. Amíg 200-ért is talál bérlőt, nyilván nem fogja harmadannyiért kiadni.
Kereslet-kínálat
2023. jan. 12. 22:50
9/31 A kérdező kommentje:
De ha drága az albérlet,könnyen lehet hogy nem fizetnek,tartozásokat halmoznak fel,aztán lelépnek az alberlők.Egy olcsó lakásból amit tudnak fizetni nem fognak lelépni.
9, nem értem. Erre van a 2 havi kaució.+ az én lakásom 250 ezerért van kiadva és konkrétan sorakoztak a bérlők. Kiválasztottuk azt aki szimpatikus. +. A bérleti szerződés megvéd attól hogy tartozást halmozzanak.
2023. jan. 12. 22:55
Kapcsolódó kérdések: