Nem járna jobban egy főbérlő ha 60 ezerért adna ki egy egész lakást?
"Én szerintem többen vennének ki lakást."
Ez egy elég értelmetlen mondat annak fényében, hogy átlag embernek 1-2 kiadó lakása van. Innentől a "sokkal többen" egy értelmezhetetlen tétel, hiszen neki pont elég 1-2 ember akik kibérlik.
"De ha drága az albérlet,könnyen lehet hogy nem fizetnek,tartozásokat halmoznak fel,aztán lelépnek az alberlők."
Hát barátom, való életben pontosan a fordítottja igaz. Drága albérletbe nagy valószínűséggel az fog menni, akinek alapból van is rá pénze, igénye, így sokkal kevésbé lesz érdeke "lelépni". Nem fizetés esetére meg melyik a jobb, ha marad nálad 3-400 ezer vagy 60-120 ezer?
"Egy olcsó lakásból amit tudnak fizetni nem fognak lelépni."
Hát én akármikor olcsón, vagy értékéhez képest jó áron láttam kiadandó lakásokat akkor ott megjelentek a füstösök meg a világ összes csórója akik 4 pulyával mennének, meg már a Facebook komment alatt azzal jönnek, hogy kauciót részletre lehet-e fizetni... :D
Sajnos a valóság az, hogy az olcsót az veszi ki aki alapból csóró és velük csak a baj van.
"Nem járna jobban egy főbérlő ha 60 ezerért adna ki egy egész lakást?
Én szerintem többen vennének ki lakást."
? :)
Van, ahol kevesebb, mint 60 000 egy egész lakás.
Ahol 3 millió havidíjat megkap valaki a lakásáért, mért lenne neki jobb, ha többen vennének ki máshol lakást?... Pláne ennek érdekében essen el 2,94 milliótól?....
Ebből a logikából én egy kukkot sem értek.
Ne állmodozz, hanem keress jobban fizető állást, meg szokj le a cigiről!
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__12088203-me..
Kérdező, te miért nem mész el feleannyiért dolgozni, mint most?
Amúgy amin itt hisztizel, az állam feladata lenne, hogy a krvasok befizetett adónkból üzemeltessen megfizethető bérlakásokat a pályakezdő fiatalok számára
Bérbeado vagyok.Mivel a mai berleti dijak mellett sem nehéz berlőt találni, ezért miért lenne nekem jó, ha csak harmadáron adom ki a lakásom? 2-3 hét alatt elmegy egy lakás, nem áll ürsesen. Ha vmit fel is kell rajta újitani, akkor havi 60ezres bérleti díjjal már gyakorlatilag mínuszban vagyok.
Es amit te nem látsz, posztoló: a túl olcsó kategória, mélyen piaci ár alatt kiadott lakás pont bevonza azt a problemás, nemfizető, igénytelen bérlői réteget, akiket jobb kerülni... Hát kösz, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!