Kivennétek olyan lakást Pesten ahol nincs klíma beszerelve? Viszonylag jó áron. Udvarra nézô ablakokkal.

Szerintem nem a világ vége klíma nélkül, főleg ha napközben nem vagy otthon és nem egy panelban laksz amit egész nap tűz a nap.
Klíma alapvetően nem annyira drága, beszereléssel együtt max 3-400 ezer.
Nekem fontos volt hogy legyen mert sokszor otthon dolgozom és az előző helyen a 40 fokba már a munka kárára ment.

Ha nem gond várni egy mádik lehetőségre akkor szerintem eldőlt a dolog.
Mindenkinek más a fontos(meg mást engedhet meg a pénztárcája)
Pl megengedhettem volna magamnak hogy olyan helyre menjek ahol van mosogatógép is, de nekem ez nem igényem. Az hogy jól aludjak a kánikulában viszont fontos nekem. Meg az is hogy egy mertingen ne úgy nézzek ki mint aki éppen szaunázik.
Az a baj hogy ventilátorok meg vizes hűtők egy idő után szart sem érnek, főleg ha alapból párás a levegő. Egyértelműen ha nincs jobb opció akkor el kell viselni.

Vedd ki nyugodtan,ha regi 100 eves teglalakas. Ha sok a fa az utcaban,az arnyekol.
Ujepitesut,panelt ne vegyel ki legjondi nelkul.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!