X.Kerületben mini garzont (~20m2) mennyiért lehet kiadni ha fel van újítva szerintetek? Nem panel, egyedi fűtéses (villany+gáz is) Illetve 1,vagy 2 hónap kaució reális lehet-e?
#9 Gyömrői útnál.
#10 Udvari fsz, 2 éve lett felújítva,
Minimálisan bútorozott, tv+net külön költség,
Géppótlás? Takarítás? Ne viccelj már... Vigyázni kell mindenre mintha a sajátod lenne.
11: Tehát gépesítve bérbeadó, (hűtő, mosógép, sütő, tűzhely, TV, mikró ?) és a bérlő kell javíttassa, illetve újat venni is neki kell, ha a régi nem javítható?
Nem tudom, mi a kérdésben a vicces, csak rajtad múlik, hogyan akarod kiadni és számtalan variáció van.
Oké, akkor 100 000 Ft-ot mondanék.
140-150, mit itt mondtak, már körút környéki ár kétszer ekkora lakásért, akár magasemeleti, utcai, liftes.
Nekünk körúton belüli van kiadva 140-ért, 42 nm-es, legfelső emelet, felújított szintén.
Ma konzultáltam valakivel, aki airbnb-re venné ki 150-ért fullfelszerelve (konyha, ágynemű, törölköző, stb.), bútorozva, gépesítve, engedélyekkel a tulajtól körúton belül a prémiumlakásokat. Ez nem reális elképzelés szerintem tőle, csak mondom. Mi nem adjuk neki, de talán fog találni, ha kitartó....
Köszönöm.
Airbnb nem tudom lehet-e a házban, ezen nem gondolkoztam eddig.
16: Van benne egy szolgáltatás is: gépesített, és mindenkor javítja, újraveszi ezeket bele a bérbeadó. Ez önmagában minimum havi 20 000 Ft-ot ér, ha bentebb lenne a lakás, 40-et, 60-at is lehetne rá számolni lakástól és a gépek mennyiségétől függően.
Én úgy volnék vele, +20-ért nem éri meg csinálni, kiadnám gépesítetlenül 75-80-ért, ha sikerül, vagy gépesítve 90-95-ért, de úgy, hogy ezek karbantartása nincs benne az árban.
Mindenesetre megírta nekem, hogy kiadta 1-2 nap alatt.
"16: Van benne egy szolgáltatás is: gépesített, és mindenkor javítja, újraveszi ezeket bele a bérbeadó."
Ha gépesítve adja ki (és az albérletek döntő többségét így adják ki), akkor teljesen természetesn, hogy ezeket a bérbeadó javíttatja és újraveszi. Nincs olyan lehetőség, hogy nem, kivéve ha ezt külön kikötik a szerződésben.
"Mindenesetre megírta nekem, hogy kiadta 1-2 nap alatt."
Elhiszem amúgy, bár én is, meg ismerősöm is nagyobb, teljesen bútorozott, 7. és 9. kerületi, jóval belvárosibb lakást bérlünk minimálisan drágábban, egy másik ismerősöm meg egy 2 hálószobás szobás panelt a 11. kerületben (Bikás park) 150-ért. És egyik bérlet sem olyan, hogy ezer éve ott lakunk és azért alacsony a bérleti díj, továbbá mind korrekt állapotban van.
Sajnos ha valaki tapasztalatlan és csak nekiesik a facebookos meg hasonló hirdetéseknek, akkor nagyon túlárazottan fog találni lakásokat első körben.
" Nincs olyan lehetőség, hogy nem, kivéve ha ezt külön kikötik a szerződésben."
Tehát akkor van olyan lehetőség, mert ebben állapodtak meg.
18: Mindenesetre ez diszkont árnak számít, bármilyen körülmény is az oka.
Ha most kitenne hirdetést, és minden benne van az árban, ami most szóba jött, akkor a 2-3 bérlőre szabott ár 200 000 fölött kellene legyen.
A diszkont oka lehet a fent már szóbajöttek, az 1 fős bérlés, a jól bevált régi bérlő, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!