25 év körüliek! Akik albérletben éltek, egyedül… mennyi a havi kiadásotok, mennyi pénzből éltek?
Félreértés ne essék, nem szeretnék senki pénztárcájában turkálni, de ez egy anonim oldal, az válaszol aki szeretne.
Mire kell költenetek, mennyi a havi jövedelmetek?
Esetleg mi a munkátok..
90 albi belvárosban
30 rezsi
80 kaja
20 lakástakarék
20 nyelvtanfolyam
40 továbbképzés
10 sport
20 szórakozás
30 egyéb költségek
Maradékot félre teszem mert lakásra gyűjtök.
Kocsim, állatom nincsen.
Idegen nyelvű ügyfélszolgálaton dolgozom nettó 400 ért.
Köszönöm!
L
Sajnos én nem tanultam, csak érettségi, majd OKJ, nem is találok olyan munkát, ami jó fizetést ad.
Középfokú nyelvvizsgám van, de nem igazán használom az idegen nyelvet, még érettségi előtt letettem.
A szakmámban dolgozom, közmű szolgáltatónál, ügyfélszolgálaton.. csak édeskevés fizetésért…
Kisvárosban élek, 70 ezerért bérlek lakást, de ennél csak drágábbak vannak… 2.5 éve lakok itt.
Erre még jön a rezsi, valamikor 10 ezerből megvagyok, de van hogy 40 ezer (fűtés).
Telefonszámlám 7500 Ft, a korlátlan mobilnet miatt, de nekem még a TV-Internet sincs bekötve.
Bérlet, állandó gyógyszer havi 20 ezer.
Tisztálkodó és tisztítószereket megveszem és ennyi a hónap, kajára nem nagyon szoktam költeni, csak szendvicset eszek.
Néha édesanyámtól kapok főtt ételt :)
Gondolkoztam már, hogy tanulnom kellene, mert sokáig nem tudom fenntartani. Sosem voltak nagy igényeim, meg volt az, amire szükségem volt 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!