Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Az új albérletemben tilos a...

Az új albérletemben tilos a dohányzás, az iqos-t észre lehet venni vajon?

Figyelt kérdés

Mikor találkoztam a tulajjal megnézni a lakást, nem kérdezett rá hogy dohányzom e, én pedig magamtól nem hozakodtam elő vele. Nyilván neki elég volt annyi, hogy nem vagyok cigi szagú, szerintem azt gondolja nem is dohányzom. Bele is lett írva a szerződésbe hogy tilos.

De nem tudom az iqos mennyire számít dohányzásnak ilyen esetben, én ezt használom, rendes cigit sosem. Az albérlet 2. emeleti lakás, lesétálni még oké, de vissza mászni a lépcsőn napi többször…

A fürdőszobában van ablak, ha ott magamra csukom az ajtót, és direkt az ablak mellè àllok, és úgy használom, vajon mennyire lesz érezhető, észrevehető a dolog?

tegnap 22:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Semennyire. Nyilvan akkor budos, amikor szivod, de amugy kiszellozik.
tegnap 23:11
 2/2 anonim ***** válasza:

A fürdőszobát hanyagold, ami tőled kimegy, a szomszédhoz be, csak konfliktusod lesz belőle.

A direkt az ablak mellé állást produkáld konyhában vagy szobában, normális méretű ablaknál, ahol ki tudsz hajolni. Akkor nagy gond nem lesz belőle, bár tegyük hozzá, a korrekt az lenne, ha rákérdenél a tulajnál.

tegnap 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!