Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Vidék vagy Főváros (Budapest)?

Vidék vagy Főváros (Budapest)?

Figyelt kérdés
Ki melyiket választaná a közeljövőben munka, hosszútávú letelepedés céljából?
2022. nov. 27. 15:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29%

Budapest mert itt lehet választani hol dolgozunk.

Vidéken a közelben van egyetlen munkaadó és vagy ott dolgozol vagy sehol sem.

2022. nov. 28. 01:25
 12/14 anonim ***** válasza:
17%
Budapest koszos, mocskos, büdös, zajos, forgalmas. Marad a vidék.
2022. nov. 28. 17:06
 13/14 anonim ***** válasza:
44%

Én nagyon szeretem BP-t. Persze akinek csak a Blaha- Keleti tengely jelenti BP-t, annak valóban koszos, zajos lehet. De rengeteg arca van a városnak, érdemes kimenni Hűvösvölgyre, Hidegkútra, a Hársmashatárhegyre, Csillebércre, a Merzse mocsárhoz, a Duna part kevésbé nyüzsgő részeire (pl Csepeli Kis Duna part, Soroksári Duna part, Népsziget stb.) Van egy csomó kertes házas része is a városnak, ami olyan mint egy falu. (pl Békásmegyer ÓFalu)

Ezer arca van a városnak és ebből csak egy kis része a belváros, ami viszont rengeteg szórakozási lehetőséget rejt, színházak, koncerthelyszínek, éttermek tucatjait. Sokan persze a kerületük határait sem lépik át, én magam bejártam már egész Budapestet és egyáltalán nem gondolom élhetetlennek. Sajnos megfizethetetlennek viszont igen, lehetetlen itt lakáshoz jutni komolyabb örökség és fizetés nélkül.

2022. dec. 1. 10:42
 14/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem kérdés, hogy Budapest. Nincs még egy olyan színvonalú város az országban, mint a főváros. Mellesleg az elmúlt években rengeteget fejlődött.
2022. dec. 2. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!