Csakis főváros. Gyerekként egy faluban nőttem fel de általános és közép iskolába is a közeli városba jártam. Az nem élet volt hanem szenvedés. Egyetemen felkerültem Bp-re azonnal éreztem hogy itt a helyem.
2021. jan. 5. 08:09
2/10 anonim válasza:
18 évet éltem vidéken. Nem volt bajom vele, de tanulás/munka/társasági élet szempontjából pest messze jobb, ezért ezt választanám.
2021. jan. 5. 08:29
3/10 anonim válasza:
Kisebb város BP agglomerációban. BPn soha nem élnék, gyűlölöm az egészet, faluban nőttem fel, az se jó igazán. Most egy közepes városban élek BPtől kb 30 kilométerre, közel is van minden, jó a közlekedés, de mégis nyugis, tiszta, zöld.
2021. jan. 5. 10:17
4/10 anonim válasza:
Vidék. Írtózom pesttől. Én modjuk szeretem anyugalmat, és hogy kevesebb ember vesz körül de azokat ismerem.
Amikor pesten éltem sok ismerősöm volt de egy igazi barátság sem alakult ki.
2021. jan. 5. 10:36
5/10 anonim válasza:
Budapesten családi ház.
2021. jan. 5. 11:18
6/10 anonim válasza:
Videkn nottem fel. Most kulfoldon elek de nem koltoznek BP-re.
Sot itt sem koltoznek a fovarosba.
A munkammal nem keresnek annyival tobbet mint amennyivel tobbe kerul a megelhetes.
2021. jan. 5. 11:19
7/10 anonim válasza:
Pesten soha nem lesz sajat lakasod vagy hazad ha nem keresel legalabb fel milliot havonta. Nem lehetetlen ennyit keresni de ahhoz jo diploma kell. Tanarkent, rendorkent, ketkezi munkaskent nem keresel ennyit.
Pl tanarkent ugyan annyit kapsz mindenhol. Akkor erdemesebb inkabb videken lakni ahol alacsonnyabb a megelhetes. Bolti eladokent sem keresel sokkal tobbet Pesten. Lehet 50-el tobbet viszel haza de az alberleted is 50-el dragabb, plusz kozlekedes, parkolas, egyebek.
2021. jan. 5. 11:27
8/10 anonim válasza:
Ha távmunkában maradunk, akkor egy vidéki vízparti családi ház szimpatikus lenne. De a munkás sajnos Budapesthez (talán még Debrecen vagy Győr, de lényegesen kevesebb a "választék" és rosszabb a fizetés) köt.
2021. jan. 5. 14:35
9/10 anonim válasza:
Budapesten nőttem fel, itt érzem jól magam. Ezt szoktam meg és minden ide köt. Szeretek vidékre menni, de 1 hét után mindig visszavágyom. Számomra jelenleg nem kérdés
2021. jan. 6. 10:54
10/10 anonim válasza:
Várom elszabadulhassak Budapestről és végre vidéken élhessek. Valahol a Kárpátokban, egy hegy tetején egyszer építek egy saját házat. De jó is lesz a csend és a béke.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!