Miért van az, hogy a fővárosi magánhirdetések között sok a fénykép nélküli, míg vidékiek döntő többsége fényképes, korrekt?
A fővárosi eladó lakások/házak kb. 95%-át ingatlanos hirdeti, 5%-át pedig tulajdonos. Itt az utóbbiak java része fénykép nélküli (vagy csak alaprajzos) hirdetéseket tölt fel.
Vidéki (falusi) házak esetén sokkal nagyobb arányban hirdet maga a tulajdonos (talán többen is vannak, mint az ingatlanosok), és érdekes módon azt vettem észre, hogy szinte mindegyikük hirdetése fényképes, korrekt.
Miért van ez? A fővárosiak ennyire sajnálják azt a pár tízezer forintot a fényképes hirdetésre, a vidékiek meg biztosra akarnak menni? Esetleg utóbbiak kényszerből hirdetnek így, mert egy párszáz fős faluban nehezebb ingatlanost találni, aki árulná a házat? Ingatlan.com-on nézek hirdetéseket rendszeresen, puszta kíváncsiságból, innen indult ki a kérdésem. Nem szeretnék provokálni senkit, csak érdekel a dolog oka.
Erre azért nem tudok válaszolni, mert én eleve csak fényképes hirdetésekre állítom be a keresőt, a többi meg sem jelenik.
De gyanítom, hogy az 1-nek igaza lehet.
A nagyvárosokban a fényképes hirdetések jóval drágábbak mint falvakban.
Fénykép nélkül ingyenes.
Hát ezért.
1-es válaszával egyetértek, erre én is gondoltam.
3-as, érdekes, amit mondasz, nem tudtam erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!