Mondanátok olyan oldalakat, ahol fel lehet adni fényképes hirdetést, lakáseladás célzattal?
Jófogás ingyenes. Ez a legnépszerűbb
Ingatlan.com (ez is a legnézettebb) nem tudom, hogy ingyenes e.
Olyan helyre érdemes feltenni, amelyeket sokan látogatnak. Az ingatlan.com emlékezetem szerint egy hónapig ingyenes, utána fizetni kell érte.
A Jófogás ingyenes, de csak addig, amíg fotót nem teszel fel. Fotó nélkül pedig senki nem fog megnézni egy ingatlan hirdetést.
Úgy tűnik, a fotós hirdetésnél már az ingatlan.com-on is fizetni kell egy hét után. Viszont küldenek egy nagy táblát is "eladó" felirattal. Én anno kitettem a házra, nagyon sokan érdeklődtek.
A Jófogásnál nem tudom az árakat, próbáld megkeresni a szabályzatukban. Én nem találtam annak idején, lehet, te szerencsésebb leszel. Csak akkor szembesültem, hogy fizetni kell a fotókért, amikor már mindent megszerkesztettem, csak a fotók hiányoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!