Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lakáseladás egyénileg vagy...

Lakáseladás egyénileg vagy ingatlanossal?

Figyelt kérdés

Eredetileg mi magunk terveztük, de a hirdetés feladása óta (egy kivétellel) csak ingatlanosok keresnek, bár kértem, hogy kíméljenek. Tényleg jobb lenne rájuk bízni?

Garzonról van szó, Bp. Reménykedhetek benne, hogy sulikezdés előtt kicsit belendül a piac?

2017. aug. 3. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Várj még, ha az ingatlanosok hívnak, akkor eladható a lakás, csak meg kell várni a vevőt, az hónapokba is beletelhet.
2017. aug. 3. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ingatlanos se tud jobbat tenni, mint felteszi a hirdetést a népszerűbb honlapokra, plusz felteszi a saját honlapjára is, de nem ezen a plusz 1 megjelenési felületen fog múlni az eladás.
2017. aug. 3. 22:41
 3/6 xswerdy ***** válasza:
nem tudom, hol hirdetsz. Van pl. tábla a házon? Környező lépcsőházak hirdetőtábláira is érdemes kitenni. Sokan keresnek a környékükön a gyereküknek, stb.
2017. aug. 4. 10:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Interneten hirdetem (ingatlan.com, Jófogás, ingatlanok.hu)

Táblát nem kértem, mert 3. emelet, erkély nincs, az ablakból meg nem látnák.

2017. aug. 4. 12:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Írjál részletesen a lakásról, tegyél fel jó képeket, hirdesd minél több helyen, tedd ki a környékre a hirdetést.

Az ingatlanosokat utálom, sosem tudnak pontos tájékoztatást adni az adott ingatlanról, mindig rohannak, telefonálnak, visszahívást ígérgetnek, az ingatlan árát meg jól felverik, hogy minél több csurogjon vissza nekik!

2017. aug. 5. 17:49
 6/6 anonim ***** válasza:
#2 válaszolónak van igaza, és össze is foglalta az ingatlanirodák hasznát pár szóban!
2017. szept. 27. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!