Lakáseladás egyénileg vagy ingatlanossal?
Figyelt kérdés
Eredetileg mi magunk terveztük, de a hirdetés feladása óta (egy kivétellel) csak ingatlanosok keresnek, bár kértem, hogy kíméljenek. Tényleg jobb lenne rájuk bízni?
Garzonról van szó, Bp. Reménykedhetek benne, hogy sulikezdés előtt kicsit belendül a piac?
2017. aug. 3. 17:14
1/6 anonim válasza:
Várj még, ha az ingatlanosok hívnak, akkor eladható a lakás, csak meg kell várni a vevőt, az hónapokba is beletelhet.
2/6 anonim válasza:
Az ingatlanos se tud jobbat tenni, mint felteszi a hirdetést a népszerűbb honlapokra, plusz felteszi a saját honlapjára is, de nem ezen a plusz 1 megjelenési felületen fog múlni az eladás.
3/6 xswerdy válasza:
nem tudom, hol hirdetsz. Van pl. tábla a házon? Környező lépcsőházak hirdetőtábláira is érdemes kitenni. Sokan keresnek a környékükön a gyereküknek, stb.
4/6 A kérdező kommentje:
Interneten hirdetem (ingatlan.com, Jófogás, ingatlanok.hu)
Táblát nem kértem, mert 3. emelet, erkély nincs, az ablakból meg nem látnák.
2017. aug. 4. 12:46
5/6 anonim válasza:
Írjál részletesen a lakásról, tegyél fel jó képeket, hirdesd minél több helyen, tedd ki a környékre a hirdetést.
Az ingatlanosokat utálom, sosem tudnak pontos tájékoztatást adni az adott ingatlanról, mindig rohannak, telefonálnak, visszahívást ígérgetnek, az ingatlan árát meg jól felverik, hogy minél több csurogjon vissza nekik!
6/6 anonim válasza:
#2 válaszolónak van igaza, és össze is foglalta az ingatlanirodák hasznát pár szóban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!