CSOK és lakáseladás?
Figyelt kérdés
Ha valaki CSOK-ot igényel eladhatja utána az ingatlanát következmények nélkül? Úgy értem nincs kikötve, hogy x időn belül nem lehet eladni, vagy vissza kell fizetni az összeget stb?
Még csak olvasgatom, hogy milyen támogatások vannak, de erről nem találtam semmit.
2015. okt. 19. 11:50
1/4 anonim válasza:
Szerintem a CSOK-nál is van kikötés. A szocpolnál 10 év volt, ha ezen belül adtad el, vissza kellett fizetni az állami támogatást.
2/4 anonim válasza:
A CSOK-kal érintett ingatlanra 10 évig jelzálogjogot és terhelési és elidegenítési tilalmat jegyeznek be a magyar állam javára.
Ha 10 év letelte előtt eladod, akkor vissza kell fizetni a csok-ot.
De itt részletesen írnak róla:
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. okt. 19. 14:48
4/4 anonim válasza:
De azért gondolom ha azért adod el hogy nagyobbat vegyél akkor csak nem kell visszafizetni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!