Hogyan tudnám gyorsan eladni a házunkat úgy, hogy még se mélyen ár alatt menjen el?
Munkahely váltás miatt kellett elköltöznünk, és szeretnénk a munkahelyhez közelebbi házat venni. Teljes körűen felújított, fiatalos családi házunk van nagy kerttel. Sok ingatlanos oldalon meghirdettem és face-n is jó pár csoportban megosztottam (mivel ott terjednek a hírek a leggyorsabban). Mit tehetnék még ezen kívül? Ingatlanosokat érdemes e bevonni? vagy találtam olyat aki külföldieknek keres családi házat megvételre, ezek mennyivel kevesebbet fizetnek az ingatlanokért?
Azt még tudnotok kell, h hitel is van a házon, ez nem tudom mennyire befolyásolja a dolgokat.
A másik ház vásárlásához CSOK-on kívül igényelhető még valami? Érdemes e jelen helyzetben esetleg hitelt felvenni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ingatlanost keress...
Jaj mindjárt megkapod, hogy azok csak lehúznak, és jobb felrakni a jófogásra. :)
Eloszor is a legfontosabb: hol van?
A jofogas meg az ingatlan.com csak arra jo, hogy korulbelulre belodd az arakat, hogy tudd mennyit kerhetsz erte.
Az, hogy hitel van rajta nem erinti a vevot, csak teged, ugyanis a hitelt ki kell fizetned a vetelarbol, mert megvenni nyilvan csak tehermentesen fogja barki is.
Keressetek meg kisebb ingatlanirodákat. Az országos hálózattal rendelkezők nem olyan hatékonyak, mint a kicsik.
Ha megvan a vevőd (aki már némi pénzt is virított), elindítod a banknál az ügyet. A vételárból ki kell fizetnetek a hitel összegét.
Az új ház vásárlásához, ha szükséges, új hitelt kell felvennetek. Ebben az esetben a bank fogja intézni a Csok-ot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!