Most kezdtem albit keresni, ezért nem vagyok tisztában azzal, h manapság ez normális e.
Mashol volt telefonszam, felhivtam, bocsi mar ki van adva.
Most ami megfelelt volna, nem volt telefonszam, se email. Berezigtem, irtam üzenetet, odairtam a telszamom, h szivesen megneznem az alberletet. Visszaküldött egy email cimet, h fenykepes jelentkezesem arra küldjem. Kicsit furcsalom, nem társkeresőre regiztem. Vagy ez normalis manapság?
Gondolom, megnézi kinek adja ki a lakását. Ha szimpatikus vagy neki, nagyobb az esélyed. :)
2019. szept. 6. 14:17
2/9 anonim válasza:
Miért ne ? Ezert jobb a marketplace ott kiszűrhető minden hírdetésben a tróger eladó vevő java .
2019. szept. 6. 14:22
3/9 anonim válasza:
Mert nem írhatja a hirdetésbe, hogy bizonyos népcsoportok részére nem akarja kiadni az albérletet.
2019. szept. 6. 14:56
4/9 anonim válasza:
Van, aki ránézésre sem szimpatikus. Vagy pl. olyan etnikumba tartozik, amit nem fogadok el. Vagy igénytelen, vagy kamu felhasználó, stb. Az én lakásom, bármilyen kritériumot kiszabhatok, hogy kinek adom ki.
Jó dolog képet kérni, mert azzal el lehet kerülni jópár felesleges találkozót meg kínos elutasítást.
2019. szept. 6. 15:06
5/9 anonim válasza:
Regisztrálj facebook csoportba, ott téged is látnak és te is látod a másikat. Fontos az első benyomás mindkét fél részéről.
2019. szept. 6. 16:57
6/9 anonim válasza:
Én is hirdetek és fénykép nélkül csak a magas árral tudok szűrni, sajnos nem mernek alkudni.
2019. szept. 6. 20:37
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, segítséget.
Mint írtam, először keresek albérletet, eddig nem volt rá szükségem, és nem értette miért kell. De teljesen jogos amit írtok.
Facebook-on is benne vagyok egy csoportban, de ott inkább keresnek, mint hirdetnek, nem sok van. Nem Budapestről van szó, vidéki város, bár az árak már majdnem budapestiek itt is sajnos.
2019. szept. 6. 22:41
8/9 anonim válasza:
Igen, normális. De legyél nagyon tisztában a saját jogaiddal is, ne legyél hülye, szerződés legyen, és állapodjatok meg a részletekben és kérd is számon (bérbeadó bejárása a lakásba, károk finanszírozása, kaució, rezsi, stb). Sajnálatos tapasztalat, hogy sok bérbeadó nagyon kritikus a bérlője viselkedésével kapcsolatban (jogosan!), de a sajátjával már kevésbé...
2019. szept. 7. 03:50
9/9 Petra7502 válasza:
Ezt a problémát oldja meg a BES applikáció, a bérlők regisztrálni tudnak, képet, bemutatkozást feltöltve magukról, így a bérbeadók könnyebben eldönthetik, hogy szimpatikus-e a bérlőjelölt és bérlőként nem csak a lakások, hanem a tulajdonosok profilja is látható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!