Szarjam le hogy megfog utalni a lakótársam?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy 3an lakunk 2en dolgozók 1 meg egyetemista. Idegesítő hogy egész éjszaka fent van hallom ahogy dumál a palija aludni meg nem tudok tiszta ideg vagyok. Úgy jó ha megmondom hogy kicsit tudnának csendebben lenni mert hajnalban kelek?! Miért nem koltozik ossze egyetemistakkal?2022. nov. 23. 00:51
1/7 A kérdező kommentje:
Vagy 2x jön át a palija egy héten. De ha itt van csak a járkálás van stb én meg egész este semmit sem alszok, idegesít már a csaj pedig beszélget velem sőt jobban mint a másik es szimpibb is, de fuuu rájöttem ilyenek ezek az egyetemisták...
2022. nov. 23. 00:53
2/7 anonim válasza:
Ha normálisan szólsz nekik,meg kell,hogy értsék.
3/7 anonim válasza:
Aki az ilyet meg bírná érteni, annak nem is kellene szólni, mert magától is tudná.
4/7 anonim válasza:
vótmá. mikor állsz már elé végre?
5/7 anonim válasza:
Jaj ez már megint a palis kérdező. Költözz tanyára, vagy bérelj lakást egyedül, ha ennyire nem bírod a társas együttélést. Járkál és beszélget? Juj, szörnyű nagy bűn? Tudod mikor érteném mega hőbörgésed? Nem, nem ezt az egy kérdést hanem az összes többit amit már kiírtál ahelyett hogy DOLGOZÓ felnőtt módjára elé állnál? Akkor ha házibulikat tartana, minimum 5-10 vendéggel midnen héten.
6/7 anonim válasza:
Te hallod ez körülbelül a tizedik kérdésed. A válaszolókat már szarrá oltottad, de addig még mindig nem jutottál el, hogy odamenj a saját lakótársadhoz te szerencsétlen? :D
7/7 anonim válasza:
Volt 1x egy egyetemista lakótársam, dettó ilyen volt.
Utána én is sokszor hívtam fel a csajomat, aztán úgy voltam vele, legalább 50-50.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!