Fillérb*szó lakótársat hogy kezeljem?
Jelenlegi lakótársam aki egyben a tulaj is annyira fillérbaszó hogy 1-2 napokra is kiadja a szobáját AirBnb-n keresztül mikor elutazik valahova.
Ezzel nem is lenne gond, csak engem az nagyon zavar hogy vadidegenek mászkálnak a lakásban állandóan mikor elutazik néhány napra.
Mit csináljak ilyenkor? Beszéljek vele hogy ilyeneket ne csináljon, mert rohadtúl nem érzem magam biztonságban mikor mindig külföldiek költöznek be 1-2 napra? Egyáltalán honnan tudjam hogy milyen emberek költöznek be akik egy szót nem tudnak magyarul? Mi lesz ha kifosztják az értékeimet mikor nem vagyok otthon?
A tulaj ertekei is ott vannak... Plusz Airbnb-hez szemelyi adat is kell, nem fog minden jott ment lopkodni.
Filler***szo? Ha ennyire zavar fizesd ki te a plusz bevetelet. Van neked havi tobb tizezred kidobni?
Övé a lakás, azt csinál, amit akar.
Anno laktam olyan albérletben, ahol folyton változtak a lakók, elutaztam 2 hétre, s hazaérve mindenki más volt...a szobákat meg nem lehetett zárni...le is léptem hamar.
Én elköltöznéd a helyedben.
De a tulajt se értem. Saját szobáját kiadja mindenféle angol/német turistáknak akik jó formán csak lerészegedni járnak Budapestre? Gusztusom nem lenne utánuk befeküdni az ágyba.
Mivel ő a tulajdonos, ezért megteheti. Hacsak a bérleti szerződésetek mást nem mond, de ilyen fillérbszóról még nem hallottam, szerintem senki sem gondol erre szerződés írásnál.
Esetleg jelezd neki, hogy téged ez zavar, legfeljebb nem lesz tekintettel rád. És dolgozz azon, hogy megtehesd, hogy elköltözz. Nagyon gáz ez a viselkedés a részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!