Titeket nem zavarna ha mindkét lakótársnak palija lenne és állandóan 1 héten többször csak ez lenne hogy ott vannak?
Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 19:48
1/15 anonim válasza:
Ez a bérleti jogviszony szempontjából sincs rendben.
Hogy a párok közt anyagilag hogy van rendezve, az meg egy másik érdekes kérdés.
Szerintem ezek a fiúk élősködnek a párjukon és a bérbeadón is.
2/15 A kérdező kommentje:
egybe van a bérleti díjban a rezsi is meg stb így semmit nem fogyasztanak. Az egyik csaj barátja nem mindig van itt de a másik az kb van úgy hogy 3x itt van csak vele jobban jóba vagyok.
2022. nov. 6. 19:54
3/15 anonim válasza:
Akkor itt a legnagyobb probléma, hogy neked nincs párod! Ha lenne a ti is ugyan ezt csinálnátok...
4/15 anonim válasza:
2: Igen, csak tudod a bérleti díj 3 főre szól és arra, hogy nem lakik ott plusz ember.
Nem mondod, hogy nem pisilnek, nem alszanak, nem fürödnek ott a fiúk?...
5/15 A kérdező kommentje:
na hát engem nem érdekel senki mert engem mindenki csak átb@sz, és szerintem én nem hoznám fel annyit, tiszteletben tartanám a másikat, meg rájöttem én nagyon szeretek amúgy magamban lenni :/
2022. nov. 6. 20:09
6/15 A kérdező kommentje:
aludnak itt, pisilnek fürödni nem nagyon szoktak :D
2022. nov. 6. 20:10
7/15 anonim válasza:
Olyan szempontból meg tudom érteni a kérdezőt, hogy ha össze költözöl 2 emberrel, akkor te 2 emberrel szeretnél lakni, nem pedig 2+2-vel.
Ettől függetlenül nyilván az sem mondható, hogy most akkor senki ne hozza fel a párját, csak azért mert a lakótárs egyedülálló.
8/15 anonim válasza:
Zavarna, de azért felhoznám a beszélgetésben, hogy az illető lakótársak nem gondolnak arra, hogy ez esetleg mások számára zavaró lehet ? Ennyire nincs bennük empátia ? Ez persze nyilván feszültséget keltene, de legalább az érzékenyebb lelkületűekben felébredne valamiféle gondolat, hogy talán nem voltak tekintettel másokra.
9/15 A kérdező kommentje:
én is ezen gondolkoztam hogy ezen nem gondolkoznak el? eddig ez a második albérletem amiben vagyok de nem tudom sehol se jó már lassan másokkal főleg így h idegenek
2022. nov. 6. 21:08
10/15 anonim válasza:
Mindig ez szokott lenni, a dugópajtiból kapcsolat lesz, majd beköltözteti heti 4 napra a faszit/csajt, végül te vagy a f.sz, hogy beleszólsz hogy a nagy románcban ugyan kussoljanak már el hajnali 2kor meg fizessenek több rezsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!