A lakótársammal közösen használunk egy hűtőt.Enyém a felső része,övé az alsó része.Állandóan bepakol az én hűtő részembe is?Ezt vajon direkt csinálja?
Talán határozottan közölni kéne vele, hogy “Figyelj, mostantól NEM pakolhatsz az én részembe”. Vagy durvább megoldás, ha megeszed/kidobod azt, ami hozzád kerül.
A puffogás az semmit nem old meg és szánalmas.
Volt ilyen lakótársam, direkt csinálja az ilyen. Még én voltam a bunkó, mondván úgyse pakolok be annyi cuccot, simán elfér az övé is mellette, mi bajom van.
Aztán ugyanezen az elven kezdte elhasználni a cukromat, lisztemet, stb., hogy úgyis csak ott áll, úgyse hiányzik...
Akkoriban nem voltam elég határozott, ha többszöri szólás után nincs változás, esetleg kedvesen megkérdezném, akar-e polcot cserélni. Ha továbbra sem szűnik a gond, kipakolnék a konyhaasztalra mindent, ha ráromlik a melegben, majd felfogja. Ja, bocs, kellett a hely a saját polcomon.
"Vagyis inkább utaltam rá....."
Hogy lehet erre utalni?
Meg kell mondani kerek perec, hogy ne pakoljon oda és kész.
Az tény, vannak értelmileg sérültek, aki úgyis oda fog pakolni és még neki áll feljebb ha szólsz érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!