A lakótársammal közösen használunk egy hűtőt.Enyém a felső része,övé az alsó része.Állandóan bepakol az én hűtő részembe is?Ezt vajon direkt csinálja?
Figyelt kérdés
Jó oké tudom vannak ennél nagyobb problémák is az életben.Csak hogy ha én alkalmazkodok hozzá akkor ő is alkalmazkodhatna én hozzám.Ráadásul az ő hűtő része nagyobb is....2022. jún. 1. 13:18
21/29 A kérdező kommentje:
Ez nem sunyi célozgatas.....ha nem fogja fel így,hogy engem zavar hogy oda pakol.akkor sajnos akkor sem fogná fel,ha kerek perec megmondanám neki.....lakótársam egyébként direkt szivat engem.És igen felfogok zabálni mindent és ha szól érte akkor meg mondom neki,hogy azt hittem hogy az az én kajám mert az én hűtő részemben volt.
2022. jún. 4. 20:25
22/29 anonim válasza:
Jó étvágyat hozzá. Én is ezt tenném.
23/29 anonim válasza:
Hallod te szerencsétlen, eltelt egy hét és te képtelen voltál kinyitni a pofádat és szólni a lakótársadnak?
24/29 A kérdező kommentje:
Honnan veszed,hogy nem szóltam???Szóltam neki..de baszik rá mert továbbra is oda pakol...felzabálom a kajáját
2022. jún. 5. 08:31
25/29 anonim válasza:
Már az 5.kommentben írta hogy szólt neki. Értő olvasás az nem megy haver.
26/29 anonim válasza:
#25 Az 5. kommentben írta hogy UTALT RÁ. Értő olvasás az nem megy haver.
27/29 A kérdező kommentje:
5.kommentbe még csak utáltam neki.....de tudtam,hogy akkor se fogja fel ha konkrétan szólok neki,mivel direkt szórakozik velem.
2022. jún. 5. 08:42
28/29 anonim válasza:
Iratozd fel a te reszed meg az ovet. Cellux es papircetli kell az ilyen idiotaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!