A lakótársammal közösen használunk egy hűtőt.Enyém a felső része,övé az alsó része.Állandóan bepakol az én hűtő részembe is?Ezt vajon direkt csinálja?
Figyelt kérdés
Jó oké tudom vannak ennél nagyobb problémák is az életben.Csak hogy ha én alkalmazkodok hozzá akkor ő is alkalmazkodhatna én hozzám.Ráadásul az ő hűtő része nagyobb is....2022. jún. 1. 13:18
11/29 anonim válasza:
Bírom ezt amikor az emberek csak magukban fortyognak, de kb. semmit nem csinálnak.
Ha ez téged napi szinten zavar, akkor napi szinten szólj neki. Nem egy totál idegen ő, hiszen együtt laktok. A párodnak vagy a szüleidnek is szólnál, ha együtt lakáskor lenne valami problémád, nem?
12/29 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen lakotarsam. Eleinte csak az én reszemre pakolt aztán jött nálunk is az, hogy ellopkodta a cuccaikat. Használta az öblítőmet, megette a nutellamat, használta az edenyeimet.. szerintem ha lány lett volna akkor a bugyijaimat is felveszi... Én kiraktam
13/29 A kérdező kommentje:
Utolsó!Tudta,hogy az a te edényed?Lakótársamnak is van egy edénye amit ö hozott..Én nem tudtam,hogy az az övé.Aztán egyszer mikor használtam mondta,hogy az az övé és hogy azt ne használjam.Mikor beköltöztem az albérletbe direkt kérdeztem tőle,hogy itt minden a tulajé,bármit használhatok??Azt mondta igen.....
2022. jún. 2. 00:05
14/29 anonim válasza:
Tudta. Együtt költöztünk be, üres volt a lakás. Simán csak leszarta
15/29 anonim válasza:
Állandóan benne hagyta a drága teflonos edenyeimben a szar kajait. Egymillioszor elmondtam neki, hogy vagy ne is nyúljon hozzá vagy ha mégis akkor amint végzett, tegye át a kaját etelhordoba. Ennek ellenére állandóan azokba tette el. Egy f**zkalap volt
16/29 A kérdező kommentje:
.Nagyon sok a hülye.lakótársam is eléggé bolond.Szinte minden nap rám Ír valamilyen hüle ürüggyel,pedig szinte minden nap találkozunk.Úgy érzem hüyének néz engem.Volt egy kis kavarodás az albérleti szerződésemmel kapcsolatban amikor ideköltöztem.....amiben szerintem hazudozott össze vissza.Ha valakit érdekel elmesélem privátban.
2022. jún. 2. 13:46
17/29 anonim válasza:
Amúgy ti lány lány v fiú lány vagytok?
Minek írogat minden nap? Néha nem alszol ott, vagy hogy tudjátok elkerülni egymást?
18/29 anonim válasza:
Bocs azt kihagytam h fiú fiú. :) Pedig akartam írni ezt a verziót is
19/29 A kérdező kommentje:
17-esÍrtam,hogy szinte minden nap találkozunk.Lány-lány vagyunk
2022. jún. 2. 21:56
20/29 anonim válasza:
Még mindig nem értem, miért nem lehet sunyi célozgatás helyett kerek-perec szólni, hogy “Julcsi, nem férnek el a hűtőben a cuccaim, mivel te folyton odapakolod a sajátjaid. Légyszi figyelj erre!”
Igen, ha kell, hát ismételd el mindennap. Vagy ahogy mondtam, zabálj fel/dobj ki mindent, ami hozzád kerül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!