Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit tudnék ebben az esetben...

Mit tudnék ebben az esetben csinálni?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok nagyon rossz a viszonyom a szüleimmel, állást is vidéken nagyon nehezen találok. Azon gondolkodom hogy Budapesten nincs olyan lehetőség, hogy tanácsi lakás az első egy-két hónapban ingyen aztán el tudnék helyezkedni és kitudnék bérelni. Kérlek segítsetek, mondjátok mit tegyek? Csicska vagyok itthon, eddig ahol voltam az összes keresetemet oda kellett adni, szó szerint fél éve egy alsónadrágot nem tudtam venni maradt pár darab.

2022. okt. 26. 08:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
92%

2: Hát ezt rosszul tudod, mert a szüleid nem vehetik el a pénzedet és kötelesek eltartani, amíg nappalis vagy. Ellenkező esetben bűncselekményt követnek el.

Te még állami nevelésbe is mehetsz, amíg nappalis vagy, 25 éves korodig.

Csak menj be a gyámügyre és a rendőrségre, és segítenek.

2022. okt. 27. 01:31
 12/13 anonim ***** válasza:
74%
Így van menj el a gyamügyre, dolgoztasd meg őket nyugodtan.
2022. okt. 27. 22:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A pizzafutárnak biciklizni kell, és ismernie kell BP-et, szerintem ne gyere egészen Bp-ig, elég lenne egy közeli város is. Hogyhogy nem lehet anyukádékkal rendesen megbeszélni a dolgokat, hogy mondjuk 20-30 ezret hagyjon nálad? Vagy osszad három részre a fizetésed, az 1/3-adát add haza, elvégre ott eszel, fűtenek stb., az 1/3-adát tedd be egy számlára a bankba, 1/3-adát meg költsed el. Lehet, olyan rossz anyagi helyzetben vagytok, hogy minden fillér számít? Akkor viszont te is megértheted a szüleidet.
2022. okt. 30. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!