Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ilyen esetben mit lehet csinálni?

Ilyen esetben mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
KB fél éve megcsinaltattam a keritest és a kaput. A kapu (amin közlekedünk, nem nagykapu) közben megsullyedt, nem tudom se kilincsre becsukni, se bezarni mert nem ér el a zarig a nyelve. Mondanom se kell ez így nem állapot, bárki bejohet, a kutyák koszokhetnek. Egy nagy kővel tamasztottam ki jobb híján. Az illető aki csinálta nem jön ki csak igerget, sajnalkozik hogy rengeteg dolga van. Ez volt egy hónapja kB. Közben beszéltem egy másik emberrel aki azt ígérte augusztus végén megcsinalja, de őt se érem el. Először igergetett ő is, most már el se érem. Komolyan nincs már normális becsületes szakember? Milyen lehetőségem van ebben az ügyben? Azon kívül hogy keresek tovább és reménykedek?
2021. szept. 2. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs senki az ismeretségi körödben aki fel tud tenni (hegesztve, csavarozva, szegecselve, ....) egy darab vasat amit elér a nyelv?
2021. szept. 2. 14:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs.
2021. szept. 2. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2021. szept. 2. 15:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik talán valaki meg tudja csinálni.

De nem akarom ennyiben hagyni a dolgot. Olyan bosszantó hogy az ember kifizet egy csomó pénzt egy rakás szrert. Milyen lehetőségeim vannak ez ellen az ember ellen? Az én keritesemmel hirdeti magát a Facebookon. De tudom hogy ha ezt megszelloztetem a Facebookon még nekem lehet belőle problémam hogy hitel rontás meg ilyenek.

Számlát se kaptam. Azt mondta majd emalben küldi, hát azóta is küldi.

2021. szept. 2. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!