Ebben az esetben, hogy cèlszerű csinálni?
Figyelt kérdés
(nem biztos hogy jó helyre írtam ki, ebben az esetben elnèzèst)
Van 2 fizetèsünk. 2 kúlön kártyára kapjuk. 1 számlán kívül, mindent neten kapjuk. Ezt az èn kártyámról fizetem ki. Páromnak a számlájàról 1 db hitelt vonnak le összesen. Minden hónapban leveszünk X ezer ft-ot, amit 4 borítèkba rakunk, egyenlően elosztva. A maradèk pedig megtakarítás. Van ennèl jobb megoldás? Ti ezt hogy csinàljátok?
2022. aug. 13. 06:44
1/3 anonim válasza:
Egy számlán van minden, és ésszel költünk, nem veszünk felesleges dolgokat.
2/3 anonim válasza:
Nem bonyolítom túl. Egyszerűen azt veszem ami szükséges. Főzünk, stb. Takarékos vagyok, nem költök csak azert mert szép, jóvolna, szépen mutat,akciós stb. Ennyi. Nem veszek 1500 er lángost, mer annyiból sütök egy rahedlivel.
3/3 anonim válasza:
Úgy csináljuk hogy külön számlánk van.
Az asszonyéból megy a rezsi, kaja, mindennapos bevásárlás.
Az enyémből a kocsik teljeskoruen, nagyobb kiadasok amit venni kell, ruházkodás, közlekedés, szórakozás és a megtakarítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!