Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyiért béreltek albérletet?...

Mennyiért béreltek albérletet? Hol? Milyen állapotban van? Mekkora?

Figyelt kérdés

Mennyi a havi díj?

Felújított, vagy újításra szorul?

Hol helyezkedik el? (Falu, kisváros, megyeszékhely, Bp-ezeken belül központ, vagy külváros)

Bútorozott?

Hány szobás?

2022. okt. 11. 19:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Szeged belvárosában bérlek, hálószoba, nappali, konyha és fürdő van. Igazából négy éve lett felújítva valamennyire, mielőtt beköltöztem, a konyha és az előszoba teljesen, új bútorok, új járólap stb., a nappaliban is lettek új bútorok + szőnyeg helyett lett laminált. A fürdő és maga a háló nem lett felújítva, a fürdőre ráférne, de a szoba nem vészes, főleg mivel év végén - jövő év elején valószínűleg költözök ki. Lehetne rajta mit javítani, de nem katasztrófa. 90 ezer + rezsi + internet és tévé (az én nevemen van, nem a főbérlőén, úgyhogy külön fizetem).
2022. okt. 12. 09:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Budapest x. ker, közepes állapotú panel nagyobik szobája 70+rezsi

Szeged 53nm retro, de élhető állapotú téglalakás 80+rezsi

Szeged jó állapotú panel, 47nm, 100+ rezsi.

2022. okt. 12. 10:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Budapest xi ker., 50 nm 2 szobás panel 120+rezsi.
2022. okt. 13. 09:38
 14/15 A kérdező kommentje:
Tökre meglepődök, hogy Pesten olcsóbb néhány, mint amit én találok vidéki megyeszékhelyen.
2022. okt. 13. 09:58
 15/15 NTBS ***** válasza:
Egész lakás felújítva vidéken 40 000 Ft+rezsi.
2022. okt. 22. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!