Vennétek az albérletetekbe dolgokat?
Az mit jelent, hogy fel akarja szereltetni a villanyt?
Gázszivárgás jelző alatt mit értesz? CO érzékelő?
Na meg legfőbb kérdés, milyen összegekről beszélünk?
Pontosan ahogy az utolsó mondja.
Ennyi erővel a tulaj is mondhatja, hogy minek csinált ássa meg szebbre a lakást egy idegennek. (Neked)
Szerződés aláírásakor elfogadtad, hogy olyan állapotban veszed ki a lakást mint amilyen.
Az más kérdés hogy mennyire vagy igényes magadra, és akarsz e egy szutyok lakásban lakni.
Én mondjuk ilyen apróságokon pont nem szaroznék mint egy lógó csillár, hanem megcsinálnám/csináltatnám és kész.
Mondjuk nekem volt ilyen "én más lakására nem költök" lakótársam.
K^rva szar volt együtt élni vele.
Ha kiment egy izzó én lecseréltem. Egyszer kíváncsiságból gondoltam megvárom mikor vesz újat amikor a budiban kiment. Hát nem vett újat, úgy jártunk 1 hónapig a sötétben szarni... :D
Vagy letörte a WC guriga tartót, fogalmam nincsen hogy. Azt is jelezte a tulajnak, aztán kész. Nekem nem lett volna erre pofám.
Mondjuk ez nála mindenben megnyilvánult, soha nem takarított, de ő maga is ótvar retekben élt. Egyszer kifejtette, hogy szerinte a tulajdonosnak kellene biztosítani a takarítószereket a lakáshoz... :D
Vagy vettem olyan dolgokat, mint törlőkendő tartó, vagy rendes szemetes. Előtte valami ótvar retkes festékes vödröt használt a lakótársam mint szemetes. Ami undorítóan büdös és gusztustalan volt.
Konnektorokat es kapcsolokat csereltem ki. 2 uj csillar.
Szunyoghalo minden szobara.
2 uj csap mosogep es mosogatogephez.
De nem panaszkodok, 5 eve ugyanannyit fizetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!