Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Vennétek az albérletetekbe...

Vennétek az albérletetekbe dolgokat?

Figyelt kérdés
A lakótársam meg akarja nézetni a gázt, a villanyt, fel akarja szereltetni a villanyt, mert kicsit rosszul van beszerelve az albérletünkben, meg akar venni valami gázszivárgás jelzőt is, s úgy, hogy mi fizessük ki. Én őszintén nem vagyok benne abban, hogy idegeneknek fizessek bármit is a házába, főleg úgy, hogy max. 2 évet fogok még itt lakni. Ti vennétek ilyen dolgokat az albérletetekbe? Csak szerintem nem okés az, hogy másoknak vegyek meg ilyeneket, akik nem akarnak ilyet venni a saját lakásukba?

2022. ápr. 2. 14:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is laktam albiban, olyan dolgokat, ami vihető tovább, simán megvettem. Apróságokat megcsinàltunk már beköltözéskor. Az egyik szobàban a tapéta elég rêgi volt és idő közben elkezdett leperegni a falról. Megbeszélés után tulajjal közösen megcsináltuk, úgy, hogy ő fizette az anyagot. Azt már nem akartam saját pénzből, mivel ott marad. Meg hát abba a tulajnak is van beleszólása, mert megváltoztatja a lakást.
2022. ápr. 2. 19:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ami maradandó, beépített, stb.annak a javítása a tulaj dolga. Ha lóg a csillár, neki kell megjavíttatni. A CO érzékelő készülék hasznos, ha kéménybe kötött nyílt égésterű berendezés van a lakásban, ezt költözéskor viheti, aki vette. Gázszivárgásmérő?! Olyan nincs, ha szivárog a gáz, azt érzitek, mert a földgázt pont emiatt szagosítják. CO-érzékelő lesz, amire gondolsz. Olyant vehettek, de minden olyan helyiségbe kell, ahol van ilyen berendezés. Ha csak egy kazán van pl, akkor vagy megveszi az egyikőtök, és viszi magával, ha költözik, vagy felesbe, de akkor megegyeztek, költözéskor hogy legyen.
2022. ápr. 2. 19:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a javítása a tulajnak a dolga!

Nem a tiétek.

2022. ápr. 4. 15:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Alapbol.

De az 50 ezres alberlet mellett inkabb koltok havi 3-4 ezret pluszba, minthogy a tulajt piszkaljam es megemelje az arat.

2022. ápr. 4. 16:00
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
A tulajdonos feladata ezeket karban tartania!
2022. ápr. 4. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!